Olemme liiketoiminnan kehittäjiä, verkkokauppa-asiantuntijoita ja teknologioiden edelläkävijöitä, jotka keskittyvät digitaaliseen kasvuun. Palveluillamme tuotamme asiakkaillemme mitattavaa ja kestävää arvoa läpi digipolun.

puu

DIGITAALINEN STRATEGIA

Rakennamme kestävää kilpailuetua verkossa yhdistämällä design thinkingin, uudet teknologiat ja data-analytiikan. Digitaalinen roadmap vie liiketoimintaa kohti oikeita tavoitteita - onko omasi luotu huolella?

Design

Design on työkalu, jolla digitaalisista palveluista ja alustoista tehdään toimivia ja houkuttelevia. Suunnittelemme ja muotoilemme ratkaisut käytettävyys sekä konversio edellä, estetiikkaa unohtamatta.

design palvelu

Ohjelmistokehitys

Ohjelmistokehityksessä voidaan hyödyntää niin Open Source -alustoja kuin eri frameworkien päälle tehtyjä kustomoituja järjestelmiä tai tehdä kokonaan räätälöityä ohjelmistokehitystä.

Lamian ohjelmistokehityspalvelut

Pilvi

Pilvipalveluiden tehokas käyttö on yksi digitaalisen liiketoiminnan kulmakiviä. Pilvialustalle siirryttäessä asiakkaamme saavat käyttöönsä moderneimman mahdollisen infran sekä loputtoman skaalaedun.

Lamia on Google Cloudin virallinen kumppani.

Kasvumarkkinointi ja data

Data todentaa, mitkä toimenpiteet ovat liiketoiminnalle kannattavia. Aikaa kestävä data-alusta, koneoppimisratkaisut sekä dataohjattu kasvumarkkinointi ovat kestävän digitaalisen kasvun vauhdittajia.

Data auttaa asettamaan tavoitteet ja pääsemään niihin.