Mitä teemme?

Palvelut

Koska tavoitteenamme on luoda uutta liiketoimintaa asiakkaillemme ja saavuttaa kilpailuetua digitalisaation ja modernien teknologioiden vauhdittamana, koko Lamian tarjooma ecommercesta data scienceen, sekä strategiasta designiin, on optimoitu kattamaan keskeiset osa-alueet, jotka yhteen toimiessaan mahdollistavat tämän. Usein konsultoimme asiakkaitamme myös toimittajien hallinnassa, järjestelmäarkkitehtuurissa ja digitaalisen liiketoiminnan tavoitteiden asettamisessa.

Data + teknologia + design + strategia = tuloksellinen kasvu

Digitaalisessa murroksessa menestyvät yritykset, jotka kykenevät yhdistämään uudistumisen, ketterän skaalautumisen ja asiakaslähtöisen palvelumuotoilun soveltuviin teknologioihin. Uskomme että yksi menestystekijä ja olemassaolomme oikeutus on tämän lopputuleman tavoittelu yhdistäen osaamisemme asiakkaan omaan näkemykseen.
Kaikki asiantuntijamme työskentelevät keskitetysti toimistollamme tai tarvittaessa asiakkaan tiloissa, emmekä käytä alihankintaa. Tällä varmistetaan eri osa-alueiden saumaton yhteistyö, joka on onnistumisen edellytys nykyajan vaativassa kilpailukentässä ja yhä fragmentoituneemmassa teknologiaviidakossa.

Liiketoiminnan digitalisointi palvelut

Fokus digitaalisessa myynnissä ja palveluissa

Vaikka toimimme digitaalisten hankkeiden kehityksessä monissa eri rooleissa, yksi vahvimmista osaamisalueista rakentuu digitaalisten myyntikanavien ja tätä tukevien prosessien sekä teknologioiden ympärille. Tarjoamme kaikki tämän osa-alueen kehitystyöhön ja suunnitteluun tarvittavat palvelut yhdessä. Pääsemme laadukkaampaan ja kustannustehokkaampaan lopputulokseen, kun toimintaa ei hajauteta useille eri alihankkijoille. Tämä näkyy asiakaskokemuksessa ja tuloksissa.

Rekrytoimme vain jokaisen osa-alueen huippuosaajat, sillä meille palvelun ja toteusten laatu on prioriteetti. Toimimme tiiviissä yhteistyössä asiakasyritystemme kanssa huolehtien avoimesta keskusteluyhteydestä sekä aikataulussa pysymisestä. Jokaiseen verkkokauppa- tai palveluprojektiimme kuuluu jatkuva ohjelmistojen ylläpito, käyttäjätuki ja jatkokehitys.

 

Monipuolinen toimialaosaaminen

Digitaalisessa kentässä pärjätäkseen on hallittava teknologioiden lisäksi myös asiakkaan toimiala. Emme tarjoa pelkästään valmista alustaa tai yksittäistä projektia, vaan haluamme jatkokehityksen kautta huolehtia osaltamme siitä, että liiketoiminta skaalautuu. Meillä on kokemusta muun muassa seuraavista toimialoista ja toiminnoista:

 • Kauppa ja vähittäiskauppa, retail, tukkukauppa
 • Omnichannel-ratkaisut, joissa yhdistyvät digitaalinen liiketoiminta sekä kivijalkakonsepti
 • Palvelumyynti (mm. koulutusala)
 • B2B ja B2C
 • Logistiikka
 • Kauneudenhoitoala, vaatteet, muoti
 • Elektroniikka
 • Urheiluvälineet, lifestyle-tuotteet
 • Elämysbisnes, vapaa-ajan aktiviteetit
 • Energia-ala
 • Maksaminen, mobiilimaksaminen
 • Rahoitus- ja vakuutustoiminta
 • Manufacturing, valmistava teollisuus

 

Yhteistyökumppanimme

Teknologiat toteutusten taustalla

Vaikka teknologiat eivät ole itseisarvo tai lähtökohta, niiden on tärkeää olla skaalautuvia, joustavia ja omata pitkä elinkaari; olemme Magenton, Adoben ja Google Cloud Platformin virallisia kumppaneita.

Google Cloud Partner
Adobe Bronze Solution Partner
Magento 2 Certified
Contentful Bronze Solution Partner
Yhteistyössä Canter