DESIGN

Design on työkalu, jolla digitaalisista palveluista ja alustoista tehdään toimivia, houkuttelevia ja tuottavia. Suunnittelemme ja muotoilemme ratkaisut käytettävyys sekä konversio edellä estetiikkaa unohtamatta. Projekteissa käytetään palvelumuotoilun menetelmiä kuten design thinking, prototyypin toteutus ja käytettävyystutkimukset.

Lamian design-palveluihin kuuluu business design, palvelumuotoilu, UI/UX design ja visuaalinen suunnittelu.

Mitä tarkoittaa käytettävyys ja design?

Digitaalisesta palvelumuotoilusta ja suunnittelusta puhuttaessa käytettävyydellä ja designilla tarkoitetaan prosessia sekä lopputulosta, jolla palvelusta tehdään helppokäyttöinen, houkutteleva ja toimiva. Verkkopalveluiden käytettävyys ja design syntyy yhdistämällä palvelumuotoilua, käyttöliittymäsuunnittelu ja visuaalista suunnittelua.

Palvelumuotoilu, service design

Palvelumuotoilulla varmistetaan suunniteltava tuotteen tai palvelun sopivuus kohderyhmälle, sekä luodaan keskeiset käyttäjäpolut ja rakenne.

UI/UX-suunnittelu

Mobile first -ajattelu, adaptiiviset elementit ja optimoitu asiakaskokemus ovat peruslähtökohtiamme designille.

Visuaalinen suunnittelu

Loistavat ideat, palvelut ja tuotteet ansaitsevat tasoisensa visuaalisuuden. Kehitämme digitaalisia brändejä tai rakennamme UI:n valmiin ilmeen pohjalta.

Lamian design-tiimi koostuu palvelumuotoilijoista, käyttöliittymäsuunnittelijoista ja visual designereista.

Liiketoiminnan ymmärrys + luovuus = houkutteleva design

Hyvä design huomioi sekä yrityksen että palvelun käyttäjien tarpeet. Ennen kuin riviäkään käyttöliittymän koodia kirjoitetaan, design-tiimimme tutustuu syvällisesti asiakkaan tarpeisiin, tavoitteisiin ja kohderyhmiin. Osallistamalla asiakas prototyypin suunnitteluun varmistetaan, että lopputulos vastaa tarpeita ja tavoitteita. Määrittelyvaiheessa syntyy klikkailtava prototyyppi, joka sisältää visuaalisen ilmeen ja toiminnallisuudet ja auttaa hahmottamaan, millainen palvelusta tulee.

Asiakaslähtöinen palvelu teknistä toteutusta unohtamatta

Jokainen projekti on erilainen, mutta Lamian tapa toimia erottuu siinä, että design- ja käytettävyyssuunnittelu johdattelee kaikkia projektejamme. Lisäksi erotumme kyvyllämme huomioida palveluiden tekninen toteutus. Juuri tästä syystä design-vaihe toimii syvällisenä määrittelyvaiheena kaikenkokoisille projekteille. Prosessimme on hiottu varmistamaan, että olennaiset asiat tulee huomioitua ennen kuin projekti siirtyy ohjelmistokehitykseen – näin säästetään aikaa ja rahaa.

Design on aina mittatilaustyötä

Hyvä käytettävyys ja design osoittavat, että yritys panostaa palvelunsa käyttäjäystävällisyyteen ja haluaa varmistaa, että ne palvelevat asiakkaita ja houkuttelevat uusia. Parhaat tulokset saavutetaan yksilöllisellä suunnittelulla. Lamialta saat käytettävyyssuunnittelua ja designia sekä osana ohjelmistokehitystä että myös erikseen tilattuna.

Kiinnostuitko designin mahdollisuuksista? Ideoidaan yhdessä.

Ota yhteyttä

Hei, nimeni on
ja työskentelen
Etsin kumppania projektiini, jonka aiheena on
Minut tavoittaa osoitteesta , jotta voimme keskustella lisää. Tässä vielä lisätietoa: