SINUSTAKO SEURAAVA LAMIALAINEN?

Meille on tärkeää löytää osaajat, jotka aidosti sopivat joukkoomme. Löytyykö sinulta etsimäämme ammattitaitoa, asennetta ja aktiivisuutta? Kuulemme sinusta mielellämme!

Avoimet paikat

Project Manager

Etsimme joukkoomme kokenutta projektipäällikköä laadukkaiden digital commerce-hankkeiden pariin. Ketteryys, asiantuntijuus ja tiimihenki kuvastavat meitä lamialaisia, näitä toivomme myös tiimiimme liittyvältä projektipäälliköltä.

Avoimet paikat

Cloud Engineer

Etsimme joukkoomme Cloud Engineeria laadukkaiden digital commerce-hankkeiden pariin osaksi cloud-tiimiä. Kehittäjiltämme odotamme asiantuntemusta ja aitoa intoa toimia digital commerce-hankkeiden parissa.

Avoimet paikat

Software Developer

Kehittäjiltämme odotamme asiantuntemusta ja aitoa intoa toimia digital commerce-hankkeiden parissa. Asiakaslähtöisyys ja tiimityöskentelytaidot ovat meidän projekteissamme avainasemassa. Innostava työyhteisö ja asiantunteva tiimi sekä aktiivinen kompetenssinkehitys ja tiedonjako tukevat onnistumista.

Avoimet paikat

Senior UX Designer

Etsimme joukkoomme kokenutta designeria laadukkaiden digital commerce-hankkeiden pariin. Asiantuntijuus, tiimihenki ja ystävällisyys kuvastavat meitä lamialaisia, samaa odotamme myös uudelta tiimiläiseltämme.

Avoimet paikat

Sales Manager

Etsimme dynaamiseen myyntitiimiimme oma-aloitteista Sales Manageria osaksi Lamian vauhdikasta kasvutarinaa. Tarjolla on näköalapaikka digitaaliseen liiketoimintaan ketterässä asiantuntijaorganisaatiossa, jossa laatu ja tiimihenki tukevat onnistumista.

ETKÖ LÖYTÄNYT SOPIVAA PAIKKAA?

Jätä meille avoin hakemus

Jätä meille avoin hakemus
Haemme uusia osaajia kaikille alueillemme

Etsimme uusia kunnianhimoisia osaajia kaikille alueillemme. Kuulisimme mielellämme osaamisestasi ja siitä, miksi haluaisit tulla juuri meille töihin. Lähetä meille avoin hakemus ja CV:si, niin otamme sinuun yhteyttä. Vastaamme kyselyihin viikon sisällä.