SINUSTAKO SEURAAVA LAMIALAINEN?

Meille on tärkeää löytää osaajat, jotka aidosti sopivat joukkoomme. Löytyykö sinulta etsimäämme ammattitaitoa, asennetta ja aktiivisuutta? Kuulemme sinusta mielellämme!

Avoimet paikat

Software Developer

Kehittäjiltämme odotamme asiantuntemusta ja aitoa intoa toimia digital commerce-hankkeiden parissa. Asiakaslähtöisyys ja tiimityöskentelytaidot ovat meidän projekteissamme avainasemassa. Innostava työyhteisö ja asiantunteva tiimi sekä aktiivinen kompetenssinkehitys ja tiedonjako tukevat onnistumista.

Avoimet paikat

Taloushallinnon asiantuntija

Etsimme taloushallinnon ammattilaista liittymään osaksi dynaamista ja nykyaikaista taloustiimiämme. Lamialla pääset seuraamaan IT-maailmaa näköalapaikalta kasvuyrityksessä ja kehittämään itseäsi monipuolisissa taloushallinnon tehtävissä. Rento työilmapiiri ja motivoitunut tiimi auttavat sinua menestymään roolissasi.

Avoimet paikat

Cloud Engineer

Etsimme joukkoomme Cloud Engineeria laadukkaiden digital commerce-hankkeiden pariin osaksi cloud-tiimiä. Kehittäjiltämme odotamme asiantuntemusta ja aitoa intoa toimia digital commerce-hankkeiden parissa.

ETKÖ LÖYTÄNYT SOPIVAA PAIKKAA?

Jätä meille avoin hakemus

Jätä meille avoin hakemus
Haemme uusia osaajia kaikille alueillemme

Etsimme uusia kunnianhimoisia osaajia kaikille alueillemme. Kuulisimme mielellämme osaamisestasi ja siitä, miksi haluaisit tulla juuri meille töihin. Lähetä meille avoin hakemus ja CV:si, niin otamme sinuun yhteyttä. Vastaamme kyselyihin viikon sisällä.