Kasvun tekijät

Uskomme, että onnelliset ja sitoutuneet työntekijät luovat pohjan onnistuneille asiakasprojekteille ja menestyksekkäälle liiketoiminnalle. Haluaisitko mukaan yhteen Suomen nopeimmin kasvavista teknologiayrityksistä?

Ura Lamialla

Lamialaiset

Näin työskentelemme

Lamialaiset ovat oman alansa huippuosaajia, joiden määrätietoisuus ja osaaminen näkyvät palveluissamme niin, että kykenemme ylittämään asiakkaiden odotukset kerta toisensa jälkeen. Innostumme teknologian mahdollisuuksista ja etsimme innovatiivisia tapoja digitaalisten palveluiden toteuttamiseen.

Motivoidumme itsemme kehittämisestä, upeista tuloksista sekä tiimin voimasta. Nautimme uusimmista teknologioista, monipuolisista työsuhde-eduista sekä viihtyisästä työilmapiiristä. Tärkeintä työssä on kuitenkin päästä haastamaan itsensä kerta toisensa jälkeen.

Ketteristä työskentelytavoistamme on kitketty pois turha byrokratia, jotta kaikki energia voidaan keskittää olennaisimpaan: työn tekemiseen. Kun löydämme meille oikeat persoonat ja lahjakkuudet, pidämme huolta siitä että näille ihmisille suunnitellut urapolut myös toteutuvat. Emme etsi ainoastaan parhaimpia osaajia, vaan ihmisiä, jotka sopivat osaksi Lamiaa ja aidosti viihtyvät meillä.

Tasa-arvo ja yhdenvertaisuus ovat toimintamme ja henkilöstöpolitiikkamme keskiössä ja haluamme rohkaista työnhakijoita useista eri taustoista hakemaan työtehtäviimme. Toivommekin, että hakijoiden joukossa olisi eri ikäisiä, sukupuolisia, kielisiä, kulttuuritaustaisia ja muita vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Kiinnostuitko? Lähetä meille avoin hakemus.

Kuulisimme mielellämme osaamisestasi ja siitä, miksi haluaisit tulla juuri meille töihin. Lähetä meille avoin hakemus ja CV:si, niin otamme sinuun yhteyttä. Vastaamme kyselyihin viikon sisällä.

Jätä avoin hakemus tästä >>

Lamialaisten arkea
Lamialaisten arkea
Lamialaisten arkea
Lamialaisten arkea
Lamialaisten arkea
Lamialaisten arkea

Arvomme

Asenne

Teemme töitä asenteella - ja oikealla asenteella. Jo rekrytoinnissa panostamme oikeanlaiseen motivaatioon ihmisissä. Tämä johtaa positiiviseen kierteeseen, jolla nostamme jatkuvasti laatua, asiakaskokemusta ja erityisesti tiimihenkeä.

Ammattitaito

Olemme yksi Suomen johtavista teknologiayrityksistä ja tunnettuja ammattitaidostamme. Jatkuva oppiminen ja teknologinen kyvykkyys ovat meille ylpeydenaiheita, josta asiakkaamme saavat suoraa arvoa.

Aktiivisuus

Kannustamme lamialaisia tarttumaan toimeen projekteissa, tiimiaktiviteeteissa ja yrityksen kehittämisessä. Jokaisella on mahdollisuus saada aikaan muutosta.

Emme usko hierarkiaan tai titteleillä johtamiseen.

"Lamialla persoonallinen työkulttuuri ja matala hierarkia houkuttelivat heti."

"Ehkä eniten työpäivistä kertoo se, ettei monestikaan tule mieleen katsoa kelloa. Joka päivä tulee vaihtelua ja mielenkiinto säilyy. Välillä on toki tiukkojakin puristuksia, mutta lopputulos on aina palkitseva."

"Mentoroinnissa tiivis viestintä on tärkeää. Ideana on, että mentoroitava uskaltaa tehdä virheitä, koska palaute tulee nopeasti. Mentorina nautin siitä, kun näen lamialaisten taitojen kehittyvän."