UI/UX design

Käyttäjät vaativat verkkopalveluilta loistavaa käyttökokemusta. Siksi menestyvät palvelut panostavat sujuvaan ja houkuttelevaan käyttöliittymään. Lamialla käyttäjälähtöisyys on kaiken suunnittelun perusta. Yhdistämällä UI- ja UX-suunnittelua luomme asiakkaan tarpeisiin vastaavia intuitiivisia ja elämyksellisiä verkkopalveluita.

Käyttöliittymäsuunnittelu

Sujuva käyttökokemus on kilpailuetu

Käyttökokemus ratkaisee, tuleeko käyttäjästä asiakas. Käyttöliittymäsuunnittelulla varmistetaan, että tuotettava verkkopalvelu on helppokäyttöinen ja miellyttävä. Käyttöliittymäsuunnittelu on yhdistelmä UI-suunnittelua (user interface design) ja UX-suunnittelua (user experience design). Käyttöliittymäsuunnittelussa tarvitaan ymmärrystä liiketoiminnasta, markkinoinnista, tuotemuotoilusta, psykologiasta sekä luovuutta ja estetiikkaa.

Käyttöliittymäsuunnittelu

Teknistä toteutusta unohtamatta

Lamialla käyttöliittymäsuunnittelu pohjautuu asiakkaan syvälliseen ymmärtämiseen, joka saavutetaan palvelumuotoiluprosessin aikana. Lisäksi panostamme teknologiaan: otamme huomioon palvelun teknisen toteutuksen alusta alkaen. Käyttöliittymäsuunnittelussa huomioidaan muun muassa erilaiset päätelaitteet, selaimet, responsiivisuus, sivuston nopeus ja hakukoneoptimointi (SEO). Lue lisää siitä, miten suunnitellaan onnistunut palvelu.

Kiinnostuitko designin mahdollisuuksista? Ideoidaan yhdessä.