Google Cloud Platform Partner

Pilvipalvelut & Google Cloud Platform

Useimmiten skaalautuvien ympäristöjen, mikropalvelujen, integraatioalustojen ja datan prosessointityökalujen sijoituspaikaksi valikoituu Google Cloud Platform. Meillä on kokemusta myös muista alustoista, kuten Amazon AWS, Heroku, Digital Ocean ja Azure.

Lue lisää

"The cloud services companies of all sizes; The cloud is for everyone. The cloud is a democracy"

Google Cloud Platform virallinen kumppani

Valitsemme parhaan julkisen pilven asiakasyrityksen tarpeen mukaan.

Useimmiten valinta tapahtuu kuitenkin Google Cloudin ja Amazonin AWS:n välillä, joiden kummankin kanssa toimimisesta meillä on pitkä kokemus. Siirtymävaiheessa privaatista alustasta julkiseen pilveen tapahtuu usein ns. hybridipilven kautta. On tärkeää miettiä tämä siirtymävaihe huolellisesti, minkä takia olemmekin usein auttaneet organisaatioita suunnittelemalla ja toteuttamalla roadmapin koko järjestelmäarkkitehtuurin siirtoon vaiheittain pilvialustoille.

Miksi siirtyä pilvipalveluihin?

Pilvipalveluiden tehokas käyttö on yksi modernin digitaalisen liiketoiminnan kulmakiviä. Pilvialustalle siirryttäessä asiakkaamme saavat käyttöönsä moderneimman mahdollisen infran, hyödyt kansainvälisten jättien konesali-investoinneista sekä loputtoman skaalaedun.

Pilvipalvelut tarjoavat luonnollisen ajoympäristön niin verkkokauppa-alustoille kuin vaikkapa mikropalveluillekin. Ehdottomia hyötyjä ovat joustavat resurssit, automaattinen skaalautuminen kuorman mukaan, monipuoliset konfiguraatiot sekä yllättävän kevyesti rakentuvat high availability -ympäristöt. Erityisesti yhdistettynä moderniin DevOpsiin pilvipalveluilla saavutetaan huomattavaa tehokkuutta ohjelmistokehityksessä.

Monesti pilvipalvelut nähdään vain hieman ketterämpänä infrana, mutta itse asiassa suurimmat hyödyt ovat täysin muualla. “Arkisen” infran pyörittämisen lisäksi pilvialustat tarjoavat täysin uuden mahdollisuuden datan hyödyntämiseen ja saatavuuteen, mikropalveluihin sekä lisäarvopalveluihin, joita ovat esimerkiksi koneoppiminen, tekoäly ja puheentunnistus.

Lamia on virallinen Google Cloud Platform -kumppani

Rakennamme laajoja infrastruktuuri- ja datakokonaisuuksia moderneimpia teknologioita hyödyntäen. Ratkaisut suunnittelevat Lamian Google Professional Cloud Architect ja Google Professional Data Engineer -sertifioidut ammattilaiset.

Google Cloud Platform Partner
Google Professional Cloud Architect
Google Professional Cloud Engineer