Ohjelmistokehitys palvelut Lamia

Ohjelmistokehitys

Ohjelmistokehitys on toteutettavan Digital Commerce -projektin perusta. Se voi tarpeen mukaan koostua erilaisista Open Source -alustoista(esim. Magento, Drupal), pitkälle vietyjen frameworkien päälle tehdyistä kustomoiduista järjestelmistä tai kokonaan räätälöidystä ohjelmistokehityksestä (mm. mikropalvelut).

Lue lisää

Täydellinen valikoima digitaalisen kehityksen palveluita

Tärkein tavoite ohjelmistoprojektille on tuottaa merkittävää lisäarvoa asiakasyrityksen liiketoiminnalle luomalla uutta bisnestä tai tehostamalla olemassaolevaa. Muita keskeisiä osa-alueita ovat jatkokehitettävyys, teknisen velan minimointi, järjestelmän elinkaari, kehityksen tehokkuus, käytäntöjen ja prosessien digitalisointi sekä tottakai ROI. 

Hyödynnämme ohjelmistokehityksessä poikkeuksetta parhaita puolia scrum- ja kanban-metodeista. Muita tunnusmerkkejämme ovat hyvä kommunikaatio, korkeat laatustandardit, oivaltavat ratkaisut sekä parhaat kehityksen käytännöt, kuten CI/CD(Continuous Integration/Continuos Delivery). Näillä osa-alueilla painotamme tuotantoonviennin ja devopsin pitkälle vietyä automatisointia, automaattitestausta, tiukkaa versionhallintakuria ja jokapäiväistä “deployausta”(tuotantoon vientiä). Jos asiakasyrityksellä ei ole osaamista modernin ohjelmistokehityksen kanssa toimimiseen, scrum masterimme ja projektipäällikkömme kouluttavat oleellisia käytäntöjä tarvittavilta osin. Näin asiakkaat pystyvät hyvillä menetelmillä tuottamaan lisäarvoa myös muihin organisaation osiin.

Ohjelmistokehitys palvelut helsinki

Truly agile

Pyrimme rakentamaan niin arkkitehtuurillisesti kuin prosessimielessä fiksusti jaoteltuja, modulaarisia järjestelmiä kehittämällä näitä pienissä osissa, sprinteissä. Tarkoituksena on tuottaa asiakkaalle jatkuvasti selkeitä parannuksia järjestelmään, sen sijaan että vetäytyisimme poteroon puoleksi vuodeksi jättäen asiakkaan toivomaan parasta. Tarkkaa metodia muokataan aina asiakkaan vaatimusten mukaan, eikä ns. silver bullet -ratkaisua tässä mielessä kaikkiin tarpeisiin ole.

Business case first

 

Monesti käyttämiemme teknologioita ovat serveripuolella JavaScript, Node.js, PHP, Laravel, Symfony, Swift, jne, sekä selainpuolella Vue.js, JavaScript, SASS, HTML5 jne. Vaikka kaikilla ohjelmointikielillä ja -kehyksillä voidaan lopulta toteuttaa samat asiat, riippuu teknologiavalinta täysin business casen vaatimuksista: eikä missään nimessä toisin päin. Olemme täysin teknologiariippumaton toimittaja. Laajan kokemuksen sekä osaajajoukon ansiosta pystymme yhdessä asiakkaan kanssa määrittelemään kuhunkin tarpeeseen parhaiten sopivan ja eniten aikaa kestävän teknologian.

Yhteistyökumppanimme

Teknologiat muovaamassa maailmaa

Poikkeuksellinen ohjelmistokehitys tarvitsee tuekseen poikkeukselliset teknologiat. 

magento_certified_partner
google_cloud_platform
Seuraavaksi

Integraatiot