OHJELMISTOKEHITYS

Ohjelmistokehitys on digitaalisen palvelukehityksen kivijalka. Hyödynnämme ketterissä projekteissamme laajasti eri teknologioita: Open Source ja lisensoidut alustat, frameworkien päälle tehdyt kustomoidut järjestelmät ja täysin räätälöity ohjelmistokehitys.

ketterä ohjelmistokehitys

Magento 2

Rakennamme monikanavaisia verkkokaupparatkaisuja Magento-alustalla.

Integraatiot ja arkkitehtuuri

Integraatioiden ja järjestelmäarkkitehtuurin systemaattisella toteutuksella saadaan aikaan taustapalvelut, joihin kaikki kehittäminen nojautuu.

Contentful

Contentful on suorituskykyinen headless CMS -ratkaisu, joka soveltuu hyvin monikanavaiseen sisällönhallintaan.

Täydellinen valikoima digitaalisen kehityksen palveluita

Tärkein tavoite ohjelmistoprojektille on tuottaa merkittävää lisäarvoa asiakasyrityksen liiketoiminnalle luomalla uutta bisnestä tai tehostamalla olemassaolevaa. Muita keskeisiä osa-alueita ovat jatkokehitettävyys, teknisen velan minimointi, järjestelmän elinkaari, kehityksen tehokkuus, käytäntöjen ja prosessien digitalisointi sekä tottakai ROI.

Hyödynnämme ohjelmistokehityksessä poikkeuksetta parhaita puolia scrum- ja kanban-metodeista. Muita tunnusmerkkejämme ovat hyvä kommunikaatio, korkeat laatustandardit, oivaltavat ratkaisut sekä parhaat kehityksen käytännöt, kuten CI/CD(Continuous Integration/Continuos Delivery). Näillä osa-alueilla painotamme tuotantoonviennin ja devopsin pitkälle vietyä automatisointia, automaattitestausta, tiukkaa versionhallintakuria ja jokapäiväistä “deployausta”(tuotantoon vientiä). Jos asiakasyrityksellä ei ole osaamista modernin ohjelmistokehityksen kanssa toimimiseen, scrum masterimme ja projektipäällikkömme kouluttavat oleellisia käytäntöjä tarvittavilta osin. Näin asiakkaat pystyvät hyvillä menetelmillä tuottamaan lisäarvoa myös muihin organisaation osiin.

Kahden viikon sprintit ovat vakiotoimintapamme.

Aidosti ketterää kehitystä

Pyrimme rakentamaan niin arkkitehtuurillisesti kuin prosessimielessä fiksusti jaoteltuja, modulaarisia järjestelmiä kehittämällä näitä pienissä osissa, sprinteissä. Tarkoituksena on tuottaa asiakkaalle jatkuvasti selkeitä parannuksia järjestelmään, sen sijaan että vetäytyisimme poteroon puoleksi vuodeksi jättäen asiakkaan toivomaan parasta. Tarkkaa metodia muokataan aina asiakkaan vaatimusten mukaan, eikä ns. silver bullet -ratkaisua tässä mielessä kaikkiin tarpeisiin ole.

Teknologiariippumaton toimittaja

Monesti käyttämiemme teknologioita ovat serveripuolella JavaScript, Node.js, PHP, Laravel, Symfony, Swift, jne, sekä selainpuolella Vue.js, JavaScript, SASS, HTML5 jne. Vaikka kaikilla ohjelmointikielillä ja -kehyksillä voidaan lopulta toteuttaa samat asiat, riippuu teknologiavalinta täysin business casen vaatimuksista: eikä missään nimessä toisin päin. Olemme täysin teknologiariippumaton toimittaja. Laajan kokemuksen sekä osaajajoukon ansiosta pystymme yhdessä asiakkaan kanssa määrittelemään kuhunkin tarpeeseen parhaiten sopivan ja eniten aikaa kestävän teknologian.

Vaikka teknologiat eivät ole itseisarvo tai lähtökohta, niiden on tärkeää olla skaalautuvia, joustavia ja omata pitkä elinkaari; olemme Adoben, Magenton, Google Cloudin ja Contentfulin virallisia kumppaneita. Lisäksi teemme tiivistä yhteistyötä tuotetietojärjestelmätoimittajan Canterin kanssa.

Kumppanit
Google Cloud Partner
Adobe Bronze Solution Partner
Contentful SILVER Solutions partner
Magento 2 certified
Google Partner
Yhteistyössä Canter
In cooperation with Custobar