Visuaalinen suunnittelu

Loistavat ideat, palvelut ja tuotteet ansaitsevat tasoisensa visuaalisuuden. Visuaalinen ilme on käyttöliittymän näkyvä osa, ja siksi olennainen osa palveluiden suunnittelua. Lamian graafisen suunnittelun ammattilaiset auttavat asiakkaitamme luomaan digitaalisia brändejä sekä rakentavat käyttöliittymiä jo luodun yritysidentiteetin pohjalta.

Visuaalinen suunnittelu keskittyy palvelun näkyvään osaan.

Kuvakieli on osa digitaalisen palvelun viestintää

Visuaalisen suunnittelulla luodaan yhtenäinen, brändin mukainen ilme kaikissa kanavissa. Ilmeessä estetiikka ja brändi nivoutuvat käytettävyyteen: visuaalisilla elementeillä käyttäjiä autetaan navigoimaan palvelussa. Selkeä, viimeistely ulkoasu luo luotettavan mielikuvan brändistä ja palvelusta.

Visuaalisessa suunnittelussa voidaan luoda uusi brändi-ilme tai hyödyntää olemassa olevaa yritysidentiteettiä.

Käytettäviä mutta esteettisiä palveluita

Visuaalisessa suunnittelussa lähtökohtana on selkeä, viimeistelty ulkoasu, joka helpottaa viestintää. Suunnittelemme ilmeitä toimivuus edellä. Graafiseen suunnitteluun, web designiin ja käyttökokemukseen erikoistunut tiimimme auttaa sinua missä tahansa käyttöliittymiä tai visuaalisuutta edellyttävässä projektissa – yksittäisistä ikoneista aina kokonaisen verkkopalvelun ja yritysilmeen suunnitteluun ja kuvamateriaaliin.

Kiinnostuitko designin mahdollisuuksista? Ideoidaan yhdessä.