Senior Backend Developer

Nyt haemme uusista teknologioista intoutuvaa backend-konkaria ja tiimipelaajaa. Olet kartuttanut jo kokemusta ohjelmistokehityksen parista ja haluat ottaa vastuuta haastavien backend-ratkaisujen, rajapintojen, mikropalvelujen, integraatioiden ja kokonaisuuksien suunnittelusta sekä toteuttamisesta.

Tule Senior Backend Developeriksi Lamialle.

Ohjelmoidessasi pyrit aina fiksuihin ratkaisuihin, jotka kestävät aikaa. Ammattitaidollasi pystyt edesauttamaan koko tiimiä, jakamaan tietoa muille kehittäjille ja viemään konkreettisesti suuriakin hankkeita eteenpäin oivaltavilla sovellutuksilla. Osaamisesi, kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaan tarjoamme mahdollisuuksia laajempiinkin vastuisiin, joissa pääset vaikuttamaan kokonaisvaltaisesti toimintamme kehittämiseen.

Lamia on erikoistunut vaativien ja suorituskykyisten digitaalisten palveluiden, ecommerce-ratkaisujen ja integraatioiden kehittämiseen ketteriä menetelmiä hyödyntäen. Keskeinen ajattelutapamme on MACH: Microservices, API-driven, Cloud native & Headless. Pääset kehittämään ratkaisuja asiakkaillemme yhdessä arkkitehtien, cloud engineerien, data scientistien ja project leadien kanssa.

Toivomme sinulta

 • Useamman vuoden kokemusta ohjelmistokehityksen parista - käytämme Typescriptiä(Node) ja PHP:tä laajasti projekteissamme, mutta myös esim. Java-, C#, tai Python-kokemuksesta on hyötyä.
 • Kokemusta Linuxin parista
 • Halua työskennellä Google Cloud -pohjaisten teknologioiden parissa kuten esim. Storage, BigQuery, Datastore, PubSub, Dataflow, Kubernetes (muita keskeisiä teknologioitamme ovat Bamboo, Docker, ElasticSearch, MySQL)
 • Modernien web-teknologioiden ja rajapintojen tuntemusta (esim. headless-ajattelu, REST, GraphQL, jonot)
 • Hyviä tiimityö- ja viestintätaitoja
 • Olet valmis hyödyntämään teknologista- ja myös soft skills -puolen osaamista tiimin kanssa työskennellessäsi, jotta yhteiset tavoitteet toteutuvat

Laskemme myös eduksesi:

 • Kiinnostuksen mikropalveluita ja niiden arkkitehtuuria kohtaan
 • Näkemyksen frontend-kehittämisestä, vähintään yhteistyötasolla (JS/CSS/HTML)
 • Kokemuksen eri pilviympäristöistä, kuten GCP, Azure ja AWS.
Haemme kokenutta backend-devaajaa tiimiimme!

Osana devaajatiimiämme

 • Saat taloon tullessasi oman mentorin, joka auttaa sinua sopeutumaan Lamian kulttuuriin ja opastaa projektiesi ja työtehtäviesi yksityiskohdissa.
 • Teet tiivistä yhteistyötä projekteissa arkkitehtien sekä frontend- ja backend-devaajien kanssa.
 • Pääset tekemään vaihtelevia, haastavia asiakasprojekteja, joissa käytetään business caseen parhaiten soveltuvia moderneja teknologioita
 • Parannat yhteistyössä kollegoittesi kanssa käytäntöjämme (mm. CI/CD-konfiguraatiot, code style, kirjastot ja sisäiset frameworkit). Meillä kaavat eivät ole kangistuneita, vaan kehitämme jatkuvasti yhdessä työtapoja ja työympäristöä.
 • Pääset osaksi kannustavaa ja avointa ilmapiiriä, jossa ei ole tyhmiä kysymyksiä, ja asioiden sisäiseen kehittämiseen rohkaistaan.
 • Saat nauttia joustavista työajoistamme sekä ensiluokkaisista työvälineistä.
 • Pääset valitsemaan omassa työssäsi käyttämiäsi ohjelmistoja.
 • Kykyjesi, ominaisuuksiesi ja toiveittesi mukaan voimme rakentaa sinulle urapolkua esim. teknologia-lead, team lead tai muihin rooleihin
 • Talo tarjoaa keksit ja kahvit ohjelmoinnin polttoaineeksi.
 • Voit osallistua devaajiemme järjestämiin Tech Meetupeihin, hackatoneihin ja muihin yhteisiin tapahtumiin.

Lamia tarjoaa sinulle

Ketteristä työskentelytavoistamme on kitketty pois turha byrokratia, jotta kaikki energia voidaan keskittää olennaisimpaan eli työn tekemiseen. Kun löydämme meille oikeat lahjakkuudet, pidämme huolta siitä, että heille suunnitellut urapolut myös toteutuvat. Meillä viihdytään, mikä näkyy korkeana tyytyväisyytenä ja henkilöstön pysyvyytenä.

Viihtyvyyttä tukevat upouusi toimisto Helsingin ydinkeskustassa, modernit työvälineet, hyvä työergonomia, kattava työterveyshuolto, liikunta- ja kulttuurietu sekä puhelin- ja lounasetu, loistavaa työilmapiiriä unohtamatta.

Kiinnostuitko?

Mikäli mielenkiintosi heräsi ja haluat liittyä joukkoomme, lähetäthän hakemuksesi ja CV:si alla olevasta linkistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Jarmo Krohns: +358 50 569 6043 / jarmo@lamia.fi. Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tietoa Lamiasta

Lamia on vuonna 2012 perustettu kotimainen yritys, joka on kyennyt nopeaan kasvuun ilman ulkopuolista rahoitusta pysyen kannattavana koko toimintansa ajan. Sadan ammattilaisen voimin rakennamme digitaalisia palveluita Suomen kiinnostavimmille yrityksille kuten St1, Luhta, Yliopiston Apteekki ja Verifone. Olemme asiakkaidemme pitkäaikainen kumppani, jolta saa keskitetysti korkealaatuiset digi- ja ecommerce-palvelut aina strategiasta designiin ja ohjelmistokehityksestä datapalveluihin sekä kasvumarkkinointiin.

Teknologioitamme
Kehitämme korkean suorituskyvyn Vue-sovelluksia, headless ecommerce -ratkaisuja ja pilvinatiiveja mikropalveluita. Projekteissamme meillä on laajassa käytössä Google Cloud, Magento 2 ja Contentful. Arkkitehtuuriratkaisuissa suosimme modulaarisuutta, mikä takaa ratkaisujen skaalautuvuuden. Meille on tärkeää rakentaa moderneja digitaalisia palveluita moderneilla työkaluilla - emme pohjaa tekemistämme välttämättä mihinkään tiettyyn teknologiaan emmekä jumita legacy-järjestelmissä vaan suosimme MACH-lähestymistä: mikropalvelut, APIt, cloudnative ja headless. Näin kehitämme asiakkaille aikaa kestäviä ja samalla kehittäjäystävällisiä ratkaisuja, joita voidaan laajentaa ja kehittää tehokkaasti.

Mikäli mielenkiintosi heräsi ja haluat liittyä joukkoomme, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää.

Voit hallita omien rekrytointiin liittyvien tietojesi käsittelyä Data & Privacy -sivulla.