Avoimet työpaikat, ohjelmistokehitys

Senior Backend Developer

avoimet työpaikat ohjelmistokehitys helsinki

Lamia on suomalainen liiketoiminnan digitalisoija, jonka erityisosaamista ovat vaativat verkkokaupparatkaisut. Kehitämme asiakkaidemme digitaalista liiketoimintaa KPI-lähtöisesti yhdistämällä älykkään strategian, oivaltavan palvelumuotoilun sekä huipputeknologian.

Haluaisitko mukaan omavaraiseen yritykseen, josta yksikään työntekijä ei ole vielä halunnut lähteä pois? Haemme nyt kokenutta Backend Developeria, jolla on intohimoa laadukkaan koodin kirjoittamiseen. Lisäksi hakemallamme henkilöllä on halua kehittyä ja olla tekemässä Suomen kärkitason verkkokaupparatkaisuja suurten asiakkaiden kanssa.

Mitä odotamme

  • Vähintään 4 vuoden kokemusta backend-kehittäjänä 
  • Vahva PHP 5 ja/tai PHP 7 -osaaminen
  • MySQL-tuntemusta
  • Kokemusta Zend- / Symfony-frameworkeista
  • NodeJS-tuntemusta
  • Kokemusta REST- ja SOAP-rajapinnoista (hyödyntäen JSON/XML:ää)
  • Ongelmanratkaisukykyä ja positiivista asennetta
     

Ketteristä työskentelytavoistamme on kitketty pois turha byrokratia, jotta kaikkia energia voidaan keskittää olennaisimpaan: työn tekemiseen. Kun löydämme meille oikeat lahjakkuudet, pidämme huolta siitä, että heille suunnitellut urapolut myös toteutuvat. Viihtyvyyttä tukevat upea toimisto Helsingin ydinkeskustassa, modernit työvälineet, hyvä työergonomia, kattava työterveyshuolto sekä puhelin- ja lounasetu, loistavaa työilmapiiria unohtamatta. Lisäksi meillä on tarjolla kompensaatiomalleja, joilla palkitsemme sitoutumisesta yritykseen.

avoimet työpaikat helsinki

Lisätietoa ja hakuohjeet

Lisätietoja tehtävästä antaa Jarmo Krohns: +358 50 569 6043 / jarmo@lamia.fi

Mikäli tämä kuulostaa sinun unelmaduuniltasi, lähetä hakemuksesi ja CV (ja portfolio tai koodinäyte) osoitteeseen careers@lamia.fi.