Online-maksamisen tulevaisuus

Digitaalisen ostamisen tullessa yhä keskeisemmäksi kanavaksi, Verifone tarvitsi integraatiokehitykseen vahvan kumppanin, jolla on teknisen osaamisen lisäksi näkemystä siitä, mihin suuntaan maksuratkaisuja tulee viedä käytännön tasolla.

verifone lamia cooperation

Mitä

Verkkomaksamisen integraatiot ja moduulit monikanavaiseen kaupankäyntiin

Erityistä

Tuki toistuvaismaksuille, luottokortin tallennukselle ja one click -ostamiselle. Rahanpalautuksien automaattinen käsittely.

Teknologiat

Magento, Magento 2, Opencart, Woocommerce, Prestashop, Drupal Commerce

Verifone

Online-maksamisen integraatiot

Yksi kriittisimpiä vaiheita verkkokaupalle on maksaminen. Verifonen rajapinta tarjoaa hyvät mahdollisuudet tehdä tästä osiosta erittäin sujuvan, ja hyödynsimme näitä kyvykkyyksiä suunnitellessamme yhdessä Verifonen kanssa asiakaskokemuksen kannalta toimivimmat ja parhaiten konvertoivat ratkaisut maksuintegraatioihin. Maksuratkaisun avulla verkkokaupassa pystytään ottamaan käyttöön esimerkiksi suora ohjaaminen verkkopankkiin ilman “portaalivaihetta”, luottokortin tallentaminen, one-click payment, maksutapojen ryhmittely ja järjestely kassalla sekä toistuvais- ja automaattiveloitukset.

Pidemmän aikavälin tavoitteena on jatkuvasti seurata maksamisen puolella tarjoutuvia mahdollisuuksia

Verifone on johtava maksupäätteiden sekä verkkomaksamisen ja niihin liittyvien oheislaitteiden ja palveluiden toimittaja.

Toteutimme Verifonelle integraatioratkaisut useammalle alustalle, joista lippulaivoina toimivat Magento-modulit. Pidemmän aikavälin tavoitteena on jatkuvasti seurata maksamisen puolella tarjoutuvia mahdollisuuksia, ja tuoda kaikki uusimmat asiakkaan ja kauppiaan toimintaa helpottavat ominaisuudet käyttöön kullekin alustalle. Tietoturvapuoli on implementoitu PCI-standardien mukaan, jotta maksaminen on mahdollisimman turvallista.

Viimeisimpänä kaikille Lamian rakentamille digitaalisen kaupankäynnin alustoille on toteutettu myös laaja PSD2-yhteensopivuusuudistus.

Asiakaskokemuksen parantaminen nostaa konversiota parhaiten, mutta toisaalta myös verkkokaupan ylläpidon helpottaminen on tärkeä tavoite. Verifonen integraatioratkaisu tarjoaa kauppiaalle mahdollisuudet helppoon palautusten käsittelyyn. Asiakas voi palauttaa tilauksen suoraan tilaushistoriasta, ja kauppiaan tarvitsee ainoastaan hyväksyä tämä palautus hallinnan kautta, ja rahat palautetaan integraation kautta automaattisesti asiakkaalle.


Verifone