Pilvi ja koneoppiminen

Pilvi ja koneoppiminen

Lamia huolehtii kumppanina siitä, että yrityksesi digitaaliset palvelut pysyvät ajan hermolla ja teillä on käytettävissä kaikki moderneimmat palvelut kuten koneoppiminen, erilaiset tekoälyalgoritmit, puheentunnistus ja speech-to-text-rajapinnat. Olemme edelläkävijöitä, jotta asiakkaammekin voivat olla.

Lue lisää

Jatkuva kehitys takaa kestävän kilpailukyvyn

Pilvialustoilla voidaan tehostaa merkittävästi devops-prosesseja ja ajaa täysin uudenlaisia ympäristöjä. Yksi näiden kanssa yhtä tärkeä ja tulevaisuudessa todennäköisesti entistä tärkeämpi osa-alue on kuitenkin rajapintojen kautta käytettävät lisäarvopalvelut. Näitä ovat esimerkiksi koneoppiminen, erilaiset tekoälyalgoritmit, puheentunnistus ja speech-to-text-rajapinnat.

Koneoppimisen hyödyntäminen käytännössä

Koneoppimisella parempi asiakaskokemus

Verkkopalveluihin voidaan toteuttaa näiden rajapintojen ja kyvykkyyksien avulla yllättävänkin helposti ominaisuuksia, jotka aiemmin olisivat vaatineet kokonaisia kehitystiimejä tuekseen. Lisäksi saadaan hyötyä siitä, että suuret toimijat, kuten Google ja Amazon, panostavat jatkuvasti lisäarvopalveluiden kehitykseen merkittäviä summia. Olemassa olevat palvelut siis kehittyvät ja mahdollistavat koko ajan uusia asiakaskokemusta parantavia ominaisuuksia digitaalisiin järjestelmiin.

Koneoppimisen kautta voidaan esimerkiksi tunnistaa ei-kirjautuneet käyttäjät ja yhdistää heidät tiettyyn segmenttiin. Tämän perusteella näille käyttäjille voidaan näyttää kustomoitu tuotenäkymä, joka sopii juuri heidän ostopersoonalleen. Tällainen toiminto on erityisen hyödyllinen suurille verkkokaupoille, joiden valikoima on laaja tai joilla on esimerkiksi sekä B2B- että B2C-asiakkaita kohderyhmänään.