Rauhallista joulun aikaa ja kiitos kuluneesta vuodesta!

On ollut ilo tehdä töitä asiakkaidemme ja kumppaniemme kanssa tänä haastavana vuonna. Lämmin kiitos yhteistyöstä!

Rauhallista joulunaikaa 2020

On aika kiittää asiakkaitamme ja kumppaneitamme kuluneesta vuodesta 2020.

Tänä vuonna verkkokauppa nousi lähes jokaisen suomalaisen elämään ja saimme todistaa ostokäyttäytymisen nopeaa muutosta. Olimme asiakkaidemme tukena vastaamassa tähän muutokseen. On selvää, että digitaaliset palvelut tulivat jäädäkseen monen elämään ja niiden kehittämiseen saadaan jatkossa mukaan entistä laajempi käyttäjäkunta ja uusia käyttäjäryhmiä. Tämä on mahdollisuus monille asiakkaillemme.

Asiakkaamme investoivatkin rohkeasti kohti entistä digitaalisempaa tulevaisuutta ja kestäviä, skaalautuvia palveluita loppuasiakkaille. Pilviratkaisuissa on suuri potentiaali uudistaa liiketoimintaa ja odotamme jo vuoden 2021 pilvimatkaa asiakkaidemme kanssa.

Totta on sekin, että tänä vuonna monien yritysten liiketoiminta horjui ja epävarmuuden aika jatkuu edelleen. Meidän tehtävämme on tukea ja joustaa, olla luotettava kumppani niin hyvinä kuin huonoina aikoina ja auttaa löytämään digitaalisen liiketoiminnan uusia mahdollisuuksia. Olemme kiitollisia siitä, että olemme saaneet palvella asiakkaitamme digitaalisen liiketoiminnan osaamisellamme tänä poikkeusaikana.

Toivotamme rauhallista ja turvallista joulua kaikille.

Lamian tiimi