Petteri Ormio aloitti Lamian operatiivisena johtajana

1. maaliskuuta 2022 - Petteri Ormio on tänään aloittanut Lamia Oy:n operatiivisena johtajana tittelinään Chief Operating Officer. Petteri tuo mukanaan runsaasti kokemusta digitaalisen muutoksen johtamisesta ja edistämisestä. Hän on viimeksi toiminut Solita Oy:llä vuokrajohtajana ja aiemmin Grano Oy:n palveluksessa tehtävänään Head of Digital Services, Qlik Finlandin maajohtajana, ja Microsoft Finlandilla kahdeksan vuoden ajan erilaisissa johtotehtävissä. Petteri aloitti uransa rahoitusalalla, ja toimi sekä Nordean että Merrill Lynchin palveluksessa. Ihmisenä hän on sosiaalinen verkostoituja, ja nauttii vauhdikkaasta työskentelemisestä erilaisten ihmisten kanssa niin asiakasyritysten, kumppaneiden kuin omankin henkilöstön parissa.

Petteri Ormio on Lamian Chief Operating Officer

Petteri Ormio sanoo: “Lamia edustaa mahdollisuutta toteuttaa kaikkea sitä hienoa ja hyvää, jonka avulla sähköinen liiketoiminta tulee entistäkin sujuvammaksi ja ihmiskeskeisemmäksi. Maailma digitalisoituu edelleen hurjaa vauhtia, muuntuu digitalisoitumisen myötä yhä ketterämmäksi ja kestävämmäksi, ja yhdistyy. Lamialla on kaikki edellytykset näytellä merkittävää roolia tässä kehityksessä energiansa, tieto-taitonsa ja ammattimaisuutensa ansiosta, ja odotan innolla yhteistyötä tämän loistavan tiimin kanssa.”


Henri Halmelahti, toinen Lamian perustajista sanoo: “Olemme erittäin mielissämme siitä, että Petteri on nyt Lamian ruorissa. Hän tuo erittäin arvokasta digitaalisen muutoksen johtamisen ja edistämisen kokemusta useilta toimialoilta, ja mahdollistaa Lamian seuraavat askeleet digitaalisen liiketoiminnan kehittämisen, asiakaskokemuksen parantamisen ja tuottavuuden kasvattamisen alueilla.”

Lyhyesti Lamiasta

Lamia https://lamia.fi on kumppanisi digitaaliseen kasvuun. Olemme liiketoiminnan kehittäjiä, sähköisen kaupankäynnin asiantuntijoita, ja teknologian edelläkävijöitä. Asiakkaamme luottavat meihin kestävän ja mitattavan sähköisen liiketoiminnan lisäarvon tuottamisessa designin, ohjelmistokehityksen, pilvipalveluiden ja datan avulla. Työskentelemme tiiviissä yhteistyössä teknologiakumppaneidemme kanssa tarjotaksemme asiakkaillemme aina viimeisimmän teknologian mukaiset ratkaisut.

Lamia on perustettu vuonna 2012 ja tuli osaksi HiQ-konsernia vuonna 2021 https://lamia.fi/hiq. Kauppalehti palkitsi Lamian Kasvaja 2021 ja Kestomenestyjä-sertifikaateillaan osoituksena Lamian merkittävästä ja kestävästä kasvusta. Lamialla työskentelee tällä hetkellä 90 lamialaista sekä Suomessa että Puolassa.