MEISTÄ

Lamia on digitaalisen kasvun kumppani. Olemme liiketoiminnan kehittäjiä, digitaalisen kaupankäynnin asiantuntijoita ja teknologioiden edelläkävijöitä. Asiakkaamme luottavat meihin, koska tuotamme kestävää ja mitattavaa arvoa designin, ohjelmistokehityksen, pilven ja datan keinoin.

DIGITAALISTA ARVOA

Rakennamme digitaalisia palveluita

Lamia oy tietoa meistä
Lamia koodarit

Lamian tarjooma designista ohjelmistokehitykseen ja pilvestä dataan kattaa digitaalisen liiketoiminnan kehittämisen koko kaaren. Usein konsultoimme asiakkaitamme myös toimittajien hallinnassa, järjestelmäarkkitehtuurissa, digitaalisen strategian ja kasvumarkkinoinnin tavoitteiden asettamisessa.

Uskomme, että digitaalisuus ei ole itseisarvo, sillä palvelut saattavat muodostua helposti enemmänkin kulueriksi kuin tuottaviksi investoinneiksi. Siksi kaikki digitaalinen kehitystyömme pohjautuukin dataan ja keskittyy kasvattamaan asiakasyritystemme liikevaihtoa kestävästi.

Kumppanit
Google Cloud Partner
Google Partner
Adobe Bronze Solution Partner
Magento 2 certified
Contentful Bronze Partner
Yhteistyössä Canter
In cooperation with Custobar

Lamia lukuina

Kannattavaa kasvua yli vuosien

2012 Lamia perustettiin

8,3M€ liikevaihto (2020)

24% kasvu (2020)

35+ asiakasta Pohjoismaissa

100+ työntekijää

Arvomme

Asenne

Teemme töitä asenteella - ja oikealla asenteella. Jo rekrytoinnissa panostamme oikeanlaiseen motivaatioon ihmisissä. Tämä johtaa positiiviseen kierteeseen, jolla nostamme jatkuvasti laatua, asiakaskokemusta ja erityisesti tiimihenkeä.

Ammattitaito

Olemme yksi Suomen johtavista teknologiayrityksistä ja tunnettuja ammattitaidostamme. Jatkuva oppiminen ja teknologinen kyvykkyys ovat meille ylpeydenaiheita, josta asiakkaamme saavat suoraa arvoa.

Aktiivisuus

Kannustamme lamialaisia tarttumaan toimeen projekteissa, tiimiaktiviteeteissa ja yrityksen kehittämisessä. Jokaisella on mahdollisuus saada aikaan muutosta.

"Jos lamialaisilta kysyy, mikä Lamialla on parasta, vastaus on aina sama: porukka."

Ura Lamialla

Tule rakentamaan huomisen digitaalisia palveluita kanssamme

Tutustu elämään Lamialla urasivuillamme
Tutustu elämään Lamialla urasivuillamme

Meitä Lamialla motivoi jatkuva oppiminen ja asiakkaidemme menestys. Nautimme uusimmista teknologioista, monipuolisista työsuhde-eduista sekä viihtyisästä työilmapiiristä. Tärkeintä työssä on kuitenkin päästä haastamaan itsensä kerta toisensa jälkeen.