Facebook-mainonta

Oletko kokeillut Facebook-mainontaa, muttet saavuttanut sillä haluamasi tuloksia? Anna meidän auttaa.

Facebook-mainonta

Nykytilan kartoitus

Kilpailija-analyysi, markkinan kevyt kartoitus, tavoitteiden ja aloitusbudjettien määrittely.

Facebook-mainonta

Strategia ja mainonnan aloittaminen

Teemme strategian pohjalta haluamallasi frekvenssillä ja mainosbudjetilla mainontaa niin, että saavutamme asetetut tavoitteet. Optimoimme mainoksia jatkuvasti.

Facebook-mainonta

Jatkuva kehittäminen ja raportointi

Kehitämme mainosstrategiaa aktiivisesti ja ehdotamme uusia tapoja kohderyhmän tavoittamiseksi. Raportoimme tulokset kuukausittain.

Pyydä tarjous tai lisätietoa

Jätä viesti alla olevalla lomakkeella tai ota yhteyttä essi@lamia.fi / +358 50 5148402

Ota yhteyttä

Hei, nimeni on
ja työskentelen
Etsin kumppania projektiini, jonka aiheena on
Minut tavoittaa osoitteesta , jotta voimme keskustella lisää. Tässä vielä lisätietoa:

Ulkoistaminen on tehokasta

Ulkoistamalla Facebook-mainonnan varmistat, että sitä kehitetään jatkuvasti ja saavutat mainosbudjetillasi optimaalisen takaisinmaksun. Mainosten optimointiin ei ole aina organisaation sisällä aikaa, mutta se on elintärkeää, jotta löydetään parhaat tavat kohderyhmien tavoittamiseen. Käytämme Facebook-mainonnassa yritykseksi graafista ohjeistoa sekä valokuvia, mutta tarvittaessa voimme myös tuottaa valokuvat itse design-ammattilaistemme johdolla.

Enemmän irti Facebook-mainonnasta

Monesti yritykset ovat siinä käsityksessä, ettei Facebook ole heille toimiva kanava. Tämä saattaa johtua vääränlaisesta tai jopa puutteellisesta kohdentamisesta, sillä orgaaniset julkaisut eivät tavoita edes yrityksen Facebook-sivujen kaikkia seuraajia. Facebookilla on myös paljon tarjottavaa esimerkiksi verkkokaupoille, mutta ratkaisut eivät ole yleisesti tunnettuja, sillä niihin vaaditaan teknistä osaamista. Lamialla me pystymme toteuttamaan vaativimmatkin integraatiot.

Miksi Lamia?

Lamia on verkkosivustoihin ja -kauppoihin erikoistunut toimittaja, jolta löytyy parhaat osaajat niin ohjelmistokehityksessä, designissa, myynnin kehittämisessä kuin markkinoinnissa. Otamme ratkaisuissamme aina huomioon kokonaisuuden ja ehdotamme ennakkoluulottomasti uusia ratkaisuja, jotta asiakasyrityksemme pysyvät edelläkävijöinä ja pystyvät palvelemaan loppukäyttäjiään parhaalla mahdollisella tavalla.