Magento Contribution Day Finland Lamialla!

Magento Contribution Day Finland -tapahtumaa siirretään tuoreen koronavirustilanteen takia. Uusi ajankohta ei ole vielä tiedossa, mutta tiedotamme siitä heti, kun tilanne on selkiytynyt.

Magento Contribution Day 2020 Lamialla

Aika: tbc
Paikka: Lamian toimisto, Runeberginkatu 5B, 00100 Helsinki (Kamppi)

Tämä tapahtuma on suunnattu Magento-kehittäjille, jotka haluavat liittyä mukaan ja vaikuttaa Magenton kehittäjäyhteisöön. Tapahtuma on myös aito mahdollisuus kehittää alustaa sekä tutustua uusiin Magento-kehittäjiin.

Yhdessä Magento Community Engineering -asiantuntijoiden kanssa olemme koonneet tapahtumaan oman backlogin juuri sopivan kokoisia ja visaisia Magento 2 core issueita ja featureja, joita osallistujat pääsevät ratkomaan. Magenton edustajat ovat mukana tapahtumassa koko päivän osallistujien tukena ja apuna. Pääset siis oppimaan suoraan Magenton core-kehittäjiltä, miten tehdä bugfixejä ja toteuttaa uusia featureja kaikkien Magento-ekosysteemin jäsenien käyttöön.

Lamia tarjoaa tapahtuman ruuat ja juomat. Tapahtuma järjestetään Lamian tiloissa Helsingin Kampissa.

Ohjelma

10:00 Lamia ja Magento toivottavat kaikki tervetulleeksi, tarjolla aamiainen
10:30 Magento-kehitystyö alkaa! Magento core-kehittäjät tukemassa työtä
13:00 Lounas
13:30 Kehitystyö jatkuu
15:00 Kahvi ja välipala
17:00 Päivällinen
18:00 Kehitystyö jatkuu
19:00 Töiden esittelyt ja keskustelua (virvokkeita tarjolla)
20:00 Tapahtuma päättyy

Ilmoittautuminen

Voit ilmoittautua tapahtumaan meetup.com-sivustolla. Ilmoittautumisen yhteydessä sinua pyydetään myös nimeämään, mitä Magento 2:n osaa haluaisit tapahtuman kehittää (esim. Magento 2 Core, PWA Studio, GraphQL, Dev Docs).

Ilmoittautuminen avautuu, kun tapahtuman ajankohta on selvillä.