Webinaari: Palvelumuotoilun todellinen vaikutus digihankkeissa - esittelyssä case St1

Palvelumuotoilu on monille tuttu käsite, mutta sen vaikutus digikehityshankkeissa voi yllättää. Lamia ja St1 järjestivät 11.6. webinaarin, jossa havainnollistettiin palvelumuotoilun vaikutusta käytännönläheisten esimerkki-casejen kautta.

Webinaari: Palvelumuotoilun todellinen vaikutus digihankkeissa

Katso webinaaritallenne >>

Palvelumuotoilusta puhutaan paljon, mutta milloin sitä kannattaa hyödyntää, mitä se vaatii ja mikä sen arvo oikeasti on? Mitä digitaalisen palvelun kehityshankkeessa tapahtuu, jos palvelumuotoilua ei hyödynnetä?

Näihin kysymyksiin saat vastauksen tässä käytännönläheisessä webinaarissa, joka on suunnattu digihankkeiden kanssa työskenteleville henkilöille niin markkinoinnin, IT:n kuin liiketoiminnan tehtävissä. Webinaari on maksuton.

Vieraanamme on St1:n Head of Digital Linda Pihl, joka yhdessä Lamian Head of Design Saana Turusen kanssa keskustelee case-esimerkeistä. Webinaarin moderaattorina toimii Lamian Designer Akseli Väisänen.

Ohjelma

Tervetuloa ja alkusanat: Onko designilla on merkitystä?
Akseli Väisänen, designer, Lamia

Case St1: Palvelumuotoilun rooli ja vaikutukset eri hankkeissa
- Mitä tapahtui, kun palvelumuotoilua ei hyödynnetty hankkeessa?
- Mitä tehtiin eri tavalla seuraavassa hankkeessa?
- Mitä opittiin onnistumisista?
Linda Pihl, Head of Digital, St1 & Saana Turunen, Head of Design, Lamia

Yhteenveto: Kolme oppia ja kysymykset
- Milloin palvelumuotoilua kannattaa hyödyntää?
- Mikä on palvelumuotoilun oikea mitattava arvo?
- Mitä palvelumuotoilu vaatii?
- Yleisön kysymykset
Akseli Väisänen

Webinaarin kesto: 45 min

Puhujat

Linda Pihls

Linda Pihl
Head of Digital
St1

Linda on toiminut St1:llä jo yli 10 vuotta liiketoiminnan ja myynnin kehittämisen tehtävissä ja keskittyy nykyisessä roolissaan digitaalisten hankkeiden johtamiseen. Hän tuo webinaariin vahvaa kokemusta erilaisten digihankkeiden suunnittelusta ja johtamisesta pohjoismaisessa ympäristössä.

Saana Turunen

Saana Turunen
Head of Design
Lamia

Saana on kokenut palvelumuotoilija ja designin moniottelija. Lähes 10 vuoden kokemuksella hänen erikoisosaamistaan on nostaa palvelumuotoilu osaksi organisaatioiden jatkuvaa toimintaa ja digikehitystä. Lamialla hän vetää design-tiimiä, luotsaa asiakkaiden palvelumuotoiluprojekteja sekä luo kestävää, inspiroivaa ja monikanavaista designia digitaalisiin palveluihin ja verkkokauppoihin. Hän on ollut keskeisessä roolissa kehittämässä asiakkaamme St1:n design-ajattelua ja on webinaarissa mukana keskustelemassa St1:n case-esimerkeistä.

Akseli Väisänen

Akseli Väisänen
Designer
Lamia

Akseli on kirkkaista visioista syttyvä designer ja brändejä rakastava iloinen seuramies. Lamialla hän nikkaroi käyttöliittymiä ja palvelukokemuksia digitaalisiin rajapintoihin. Palvelumuotoilun, visual designin sekä UI/UX designin lisäksi Akselin intohimona on soveltaa markkinoinnillista näkökulmaa työssään ja saada palvelut kertomaan tarinoita. Hän toimii webinaarimme moderaattorina, joka kysyy juuri ne vaikeimmat design-kysymykset sekä uskaltaa myös vastata niihin.