Lamian projektit ja palvelut jatkuvat normaalisti myös koronavirustilanteessa

Viimeisen viikon aikana koronavirustilanne on muuttanut koko Suomen toimintaa. Meillä Lamialla prioriteetit ovat henkilöstömme hyvinvointi sekä asiakkaidemme luotettava palvelu myös poikkeustilanteessa.

Lamia jatkaa projekteja normaalisti myös koronavirustilanteessa

Lamian tiimit työskentelevät täydellä teholla

Olemme panostaneet aktiiviseen sisäiseen projektiviestintään jo pitkään. Siksi tässä erityislaatuisessa tilanteessa, kun olemme siirtyneet koko toimiston voimin etätöihin, on ollut hienoa todeta, miten sujuvasti koko Lamian tiimi on solahtanut uuteen tilanteeseen. Tiivis ja tehokas yhteistyö projekteissamme on jatkunut keskeytyksettä.

Projektit ja palvelut jatkuvat normaalisti

Kaikki asiakasprojektimme jatkuvat normaaliin tapaan. Asiakas- ja projektitiimien palaverit pidetään etätyökaluin, muuten palaverikäytännöt pysyvät ennallaan.

Ylläpitopalvelumme toimii myös normaalisti – ylläpidämme verkkopalveluita ja mahdolliset jatkokehitystarpeet hoidamme tuttuun tapaan.

Avointa viestintää asiakkaiden kanssa

Projektipäällikkömme ja asiakasvastuulliset ovat kaikkiin asiakkaisiimme erikseen yhteydessä, jotta voimme varmistaa sujuvan yhteistyön myös tämän kevään erityistilanteessa. Olemme asiakkaidemme tavoitettavissa kuten ennenkin ja juuri nyt jopa entistä enemmän.

Käynnissä oleva poikkeuksellinen tilanne vaikuttaa monen yrityksen liiketoimintaan. Verkkoliiketoiminnan merkitys on useille asiakkaillemme varsinkin tässä tilanteessa ensiarvoisen tärkeää ja me Lamialla olemme tukemassa, turvaamassa ja rakentamassa juuri tätä liiketoimintaa.

Arvostamme avointa dialogia kaikkien asiakkaidemme kanssa käynnissä olevista hankkeista sekä siitä, miten voimme parhaiten tukea asiakkaitamme juuri tällä hetkellä. Kaikkien palvelualueiden tiimit ovat asiakkaiden käytettävissä aina designista ohjelmistokehitykseen, pilvipalveluista datapalveluihin sekä kasvumarkkinointiin.

Apunasi niin pienissä kuin isoissa asioissa

Me olemme täällä asiakkaitamme varten. Sparrailu, keskustelu, ideointi, suunnittelu, skaalaus, muutokset – me Lamialla toivomme, että voimme yhteistyöllämme tukea asiakkaitamme juuri heidän liiketoimintaansa parhaiten tukevalla tavalla.

Yhteistyöterveisin,
Lamian koko tiimi


Yhteydenotot ja tiedustelut:
Jarkko Puumalainen
Chief Operating Officer
jarkko@lamia.fi
0400 316 801