Avoimet työpaikat, design

UI /UX Designer

UX Designer työpaikka

Lamia on suomalainen liiketoiminnan digitalisoija, jonka erityisosaamista ovat vaativat verkkokaupparatkaisut. Kehitämme asiakkaidemme digitaalista liiketoimintaa KPI-lähtöisesti yhdistämällä älykkään strategian, oivaltavan palvelumuotoilun sekä huipputeknologian. Haemme nyt UI / UX Designeria täydentämään design-tiimiämme ja osallistumaan Suomen suurimpien yritysten verkkoliiketoiminnan kehittämiseen.

Työtehtäviisi kuuluvat mm. 

• Suunnitteluprojekteista vastaaminen alusta loppuun yhdessä Visual Designerin ja/tai palvelumuotoilijan kanssa
• Verkkopalveluiden käyttäjäkokemuksen suunnittelu
• Osallistavien design-työpajojen suunnittelu ja fasilitointi palvelumuotoilun menetelmiä hyödyntäen
• Analytiikkaan perustuva käyttöliittymäsuunnittelu
• Käytettävyystestauksien fasilitointi ja analysointi

Edellytykset

Tehtävässä menestymisen kannalta, toivoisimme että takanasi olisi aiempaa työkokemusta UX/UI-suunnittelusta tai että portfoliosi puhuu puolestaan. Osaat ottaa asiakkaan liiketoimintatarpeet huomioon suunnittelukonseptia määritellessäsi ja sinulla on kokemusta projekteista, joissa suunniteltu käyttöliittymä viedään tuotantoon saakka. Arvostamme myös visuaalista näkemystä, koska projekteissa työtehtäväsi ulottuvat myös visuaaliseen suunnitteluun ja on tärkeää että osaat välittää visiosi muille sekä perustella suunnitteluratkaisujasi niin sisäisesti kuin asiakkaalle. Suunnitteluprosessimme on asiakaslähtöinen sekä osallistava ja meille on tärkeää, että olet ennen kaikkea kiinnostunut asiakkaan tarpeista. Tähän liittyen kokemus palvelumuotoilusta nähdään hyödyllisenä.

Meillä suunnittelija pääsee työskentelemään tiiviisti eri sidosryhmien kanssa, kuten toisten suunnittelijoiden, asiakkaiden, kehittäjien sekä projektipäälliköiden kanssa. Siksi mm. hyvät vuorovaikutus sekä tiimityöskentelytaidot ja englannin kielen taito ovat tärkeitä ominaisuuksia, kuten myös oma-aloitteisuus ja kyky niin itsenäiseen kuin tiimityöskentelyynkin. Päästyäsi sisään työtapoihimme ja suunnitteluprosessiin tarjoamme sinulle mahdollisuuden ottaa osaa asiakasneuvotteluihin ja asiakaskonsultointiin oma-aloitteisesti ja itsenäisesti. Käyttämiämme työkaluja ovat mm. Sketch, InVision, Abstract ja Photoshop. Muita työssämme esiintyviä teknologiota ovat mm. CSS, HTML, Magento ja analytiikkatyökalut. Osaaminen näistä lasketaan eduksesi kuten myös aiempi kokemus e-commerce-suunnittelusta, työpajojen fasilitoinnista, digitaalisten palveluiden muotoilusta ja käyttäjätutkimuksesta.

UX Designer avoimet työpaikat

Lisätietoa ja hakuohjeet

Lisätietoja tehtävästä antaa Jarmo Krohns: +358 50 569 6043 / jarmo@lamia.fi.

Mikäli tämä kuulostaa sinun unelmaduuniltasi, lähetä portfolio, hakemuksesi ja CV osoitteeseen careers@lamia.fi. Aloitamme haastattelut heti kun sopivia hakijoita ilmaantuu.

Tietoa Lamiasta 

Lamia on vuonna 2012 perustettu kotimainen yritys, joka on kyennyt nopeaan kasvuun ilman ulkopuolista rahoitusta, pysyen kannattavana koko toimintansa ajan. Rakennamme digitaalisia palveluita Suomen kiinnostavimmille yrityksille. Asiakkaitamme ovat muun muassa St1, Särkänniemi, Verifone ja Polarn O. Pyret. Haluamme olla asiakkaidemme pitkäaikainen kumppani, jolta saa keskitetysti korkealaatuiset ecommerce-palvelut strategiasta designiin, ohjelmistokehitykseen sekä myynnin tehostamiseen. 

Ketteristä työskentelytavoistamme on kitketty pois turha byrokratia, jotta kaikki energia voidaan keskittää olennaisimpaan: työn tekemiseen. Kun löydämme meille oikeat lahjakkuudet, pidämme huolta siitä, että heille suunnitellut urapolut myös toteutuvat. Viihtyvyyttä tukevat upea toimisto Helsingin ydinkeskustassa, modernit työvälineet, hyvä työergonomia, kattava työterveyshuolto sekä puhelin- ja lounasetu, loistavaa työilmapiiria unohtamatta. Lisäksi meillä on tarjolla kompensaatiomalleja, joilla palkitsemme sitoutumisesta yritykseen.