Test Manager (QA Manager)

Laatu on ollut aina toimintamme keskiössä ja yksi menestyksemme mittareista. Projektiemme kasvaessa panostus laatuun nähdään entistäkin tärkeämpänä ja haluamme kehittää osaamistamme entisestään testauksessa sekä laadun varmistuksessa.

Haemme nyt ohjelmistotestauksen ammattilaista kehittämään testauskäytäntöjämme, testausprosessia ja rakentamaan testiautomaatiota. Tehtävä sisältää myös kokonaisvaltaista testauksen suunnittelua, testien suorittamista ja raportoimista sekä aktiivista viestintää mm. kehittäjien kanssa.

Hyt haussa Software Test Engineer Lamialle!

Rooli on uusi, vastuullinen ja hyvinkin tärkeä osa projektin läpivientiä. Kuulisimmekin mielellämme ajatuksiasi sekä kokemuksiasi testauksen parhaista käytänteistä sekä siitä, miten testaus on saatu sujuvaksi osaksi projektitiimiä.

Tehtävä tarjoaa ennen kaikkea ainutlaatuisen mahdollisuuden vaikuttaa toimittamiemme ratkaisujen laatuun sekä laadun kehittämiseen. Onkin tärkeää, että sinulla on intoa draivata asioita eteenpäin. Toivomme kuitenkin myös tarkkuutta, järjestelmällisyyttä ja malttia - olet valmis ottamaan vastuuta ns. laadun portinvartijana, koska vaikutus asiakkaille toimittamiimme ratkaisuihin on merkittävä. Kykyjesi, ominaisuuksiesi ja ennen kaikkea uratoiveidesi mukaan tehtävä voi pitää sisällään myös team coach/lead -vastuuta.

Tehtävässä menestymisen kannalta toivomme sinulta

 • Useamman vuoden käytännön kokemusta ohjelmistojen testaamisesta
 • Kokemusta funktionaalisesta testauksesta, testausautomaatiosta ja sen kehittämisestä
 • Kokemusta testausprosessien ja menetelmien hyödyntämisestä
 • Kykyä suunnitella ja kirjoittaa testitapauksia sekä toteuttaa testausta järjestelmällisesti
 • Oma-aloitteisuutta, laatukeskeistä ajattelua sekä kykyä kantaa vastuuta
 • Vahvoja tiimityö-, organisointi-, viestintä -ja dokumentointitaitoja
 • Pitkäjänteisyyttä ja positiivista asennetta
 • Ohjelmointikokemus sekä ISEB- ja/ tai ISTQB-sertifikaatit lasketaan eduksesi
 • Sujuvaa suomen -ja englanninkielen kirjallista ja suullista taitoa
Tule kehittämään Lamian testausprosesseja ja testiautomaatiota.

Osana ohjelmistokehitystämme pääset

 • Saat taloon tullessasi oman mentorin, joka auttaa sinua sopeutumaan Lamian kulttuuriin ja opastaa projektiesi ja työtehtäviesi yksityiskohdissa.
 • Tekemään tiivistä yhteistyötä arkkitehtien sekä frontend- ja backend -devaajien kanssa.
 • Vaikuttamaan kehitykseemme testauksen ja laadun näkökulmasta.
 • Rakentamaan ja kehittämään testausprosesseja -ja käytäntöjämme.
 • Tekemään vaihtelevia ja haastavia asiakasprojekteja.
 • Osaksi kannustavaa ja avointa ilmapiiriä, jossa ei ole tyhmiä kysymyksiä, ja asioiden sisäiseen kehittämiseen rohkaistaan.
 • Nauttimaan joustavista työajoistamme sekä ensiluokkaisista työvälineistä.
 • Valitsemaan omassa työssäsi käyttämiäsi ohjelmistoja.
 • Osallistumaan devaajiemme järjestämiin Tech Meetupeihin, hackatoneihin ja muihin yhteisiin tapahtumiin.
 • Koulutukset ja sertifioinnit omaa osaamista tukemaan.
 • Halutessasi ottamaan laajempaakin vastuuta sekä vaikuttamaan Lamian toiminnan kehittämiseen.
 • Talo tarjoaa keksit ja kahvit ohjelmoinnin polttoaineeksi.

Lamia tarjoaa sinulle

Ketteristä työskentelytavoistamme on kitketty pois turha byrokratia, jotta kaikki energia voidaan keskittää olennaisimpaan eli työn tekemiseen. Kun löydämme meille oikeat lahjakkuudet, pidämme huolta siitä, että heille suunnitellut urapolut myös toteutuvat. Meillä viihdytään, mikä näkyy korkeana tyytyväisyytenä ja henkilöstön pysyvyytenä.

Viihtyvyyttä tukevat upouusi toimisto Helsingin ydinkeskustassa, modernit työvälineet, hyvä työergonomia, kattava työterveyshuolto, liikunta- ja kulttuurietu sekä puhelin- ja lounasetu, loistavaa työilmapiiriä unohtamatta.

Kiinnostuitko?

Mikäli mielenkiintosi heräsi ja haluat liittyä joukkoomme, lähetäthän hakemuksesi ja CV:si alla olevasta linkistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Jarmo Krohns: +358 50 569 6043 / jarmo@lamia.fi. Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tietoa Lamiasta

Lamia on vuonna 2012 perustettu kotimainen yritys, joka on kyennyt nopeaan kasvuun ilman ulkopuolista rahoitusta pysyen kannattavana koko toimintansa ajan. Sadan ammattilaisen voimin rakennamme digitaalisia palveluita Suomen kiinnostavimmille yrityksille kuten St1, Luhta, Yliopiston Apteekki ja Verifone. Olemme asiakkaidemme pitkäaikainen kumppani, jolta saa keskitetysti korkealaatuiset digi- ja ecommerce-palvelut aina strategiasta designiin ja ohjelmistokehityksestä datapalveluihin sekä kasvumarkkinointiin.

Teknologioitamme
Kehitämme korkean suorituskyvyn Vue-sovelluksia, headless ecommerce -ratkaisuja ja pilvinatiiveja mikropalveluita. Projekteissamme meillä on laajassa käytössä Google Cloud, Magento 2 ja Contentful. Arkkitehtuuriratkaisuissa suosimme modulaarisuutta, mikä takaa ratkaisujen skaalautuvuuden. Meille on tärkeää rakentaa moderneja digitaalisia palveluita moderneilla työkaluilla - emme pohjaa tekemistämme välttämättä mihinkään tiettyyn teknologiaan emmekä jumita legacy-järjestelmissä vaan suosimme MACH-lähestymistä: mikropalvelut, APIt, cloudnative ja headless. Näin kehitämme asiakkaille aikaa kestäviä ja samalla kehittäjäystävällisiä ratkaisuja, joita voidaan laajentaa ja kehittää tehokkaasti.

Mikäli mielenkiintosi heräsi ja haluat liittyä joukkoomme, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää.

Voit hallita omien rekrytointiin liittyvien tietojesi käsittelyä Data & Privacy -sivulla.