SEO Business Lead

Lamian growth marketing -alue kasvaa voimakkaasti. Nyt etsimme SEO-osaajaa mahdollistamaan asiakkaidemme kasvua ja menestystä digitaalisella kentällä. Tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa yhdistyvät strateginen, analyyttinen ja taktinen kasvumarkkinointi osana laajempia verkkokauppojen ja digipalveluiden kehitys- ja rakennushankkeita.

Olet sinä Lamian uusi SEO Business Lead?

Lamia on erikoistunut verkkokauppoihin ja vaativiin digitaalisiin palveluihin. Autamme asiakkaitamme toteuttamaan digitaalisen strategiansa kaikki vaiheet aina designista devaukseen ja pilvestä dataan. Kasvumarkkinointi on mukana läpi strategian työkaluinaan analytiikka, CRO, SEO sekä digitaalinen mainonta. Yksi vahva kasvualueemme on Contentful, jossa myös uusi SEO-tekijämme pääsee haastamaan itseään.

Uskomme, että asiakkaamme eivät saavuta kasvutavoitteitaan vain yhtä kanavaa optimoimalla vaan tarvitaan kokonaisvaltaista näkemystä. Yhdistämällä teknistä syväosaamista ja liiketoiminnan ymmärrystä Lamian uusi SEO Business Lead on asiakkaidemme luottokumppani ja kasvun tekijä.

Toivomme sinulta

 • Teknistä SEO-osaamista
 • Sisältö-SEO-osaamista
 • Kykyä laskea business case SEO:n ROI:sta
 • Ymmärrystä SEO:n merkityksestä laajemmin bisnekselle
 • Kykyä konsultoida asiakkaita ja ohjata heitä oikeaan suuntaan
 • Ymmärrystä digitaalisen ekosysteemin kokonaisuudesta
 • Kiinnostusta verkkokauppoihin ja digitaalisten palveluiden kasvattamiseen
 • Kokeilumentaliteettia - olet asioiden kehittäjä ja optimoija
 • Kykyä kestää keskeneräisyyttä ja nopeasti muuttuvia tilanteita
 • Itseohjautuvuutta
 • Yhteistyötaidot ovat tärkeä osa persoonaasi

Haluamme toimia asiakkaidemme kanssa Experimentation Center -mallilla eli jatkuvasti etsiä uusia ja toimivimpia kasvun kanavia ja tekemisen tapoja. Tämä tekee kasvumarkkinoinnin asiantuntijoistamme myös monialaisia tekijöitä, jotka pääsevät sparraamaan liiketoiminnan tavoitteita, uusia teknologioita, uusia toimintamalleja ja haastamaan itseään, asiakkaitamme ja työkavereita. Uuden oppiminen ja osaamisen kehittäminen on Lamian ydinarvo.

Emme hae yksisarvista ja ymmärrämme asiantuntijuuden syntyvän monista erilaisista tekijöistä, joten tarkkaa, sitovaa osaamisprofiilia emme määrittele sinulle. Jos olet aidosti tehnyt hands-on digi- ja kasvumarkkinoinnin eri osa-alueita, tiedät kyllä, mitä haemme.

SEO business lead hyppää suoraan asiakasprojekteihin tukenaan tiimin vankkumaton tuki.

Growth marketing -tiimissämme saat:

 • Mahdollisuuden kasvaa growth marketing -alueen ja ecommerce-kentän asiantuntijaksi
 • Osaavat kollegat sekä kannustavan ja avoimen ilmapiirin
 • Itsenäisen ja vastuullisen roolin, jossa saat tiiminvetäjältäsi sparrausta ja vapauden kehittyä haluamaasi suuntaan osaajana.
 • Lamialla on isot tiimit niin softakehityksessä, datassa, pilvipalveluissa kuin designissa. Pääset tekemään tiivistä yhteistyötä, oppimaan itse ja jakamaan omaa osaamistasi eri alueiden asiantuntijoiden kanssa ja voit myös rakentaa omannäköistä urapolkua omien kiinnostustesi suuntaan.

Lamia tarjoaa sinulle

Ketteristä työskentelytavoistamme on kitketty pois turha byrokratia, jotta kaikki energia voidaan keskittää olennaisimpaan eli työn tekemiseen. Kun löydämme meille oikeat lahjakkuudet, pidämme huolta siitä, että heille suunnitellut urapolut myös toteutuvat. Meillä viihdytään, mikä näkyy korkeana tyytyväisyytenä ja henkilöstön pysyvyytenä.

Viihtyvyyttä tukevat upouusi toimisto Helsingin ydinkeskustassa, modernit työvälineet, hyvä työergonomia, kattava työterveyshuolto, liikunta- ja kultturietu sekä puhelin- ja lounasetu, loistavaa työilmapiiriä unohtamatta. Lisäksi meillä on tarjolla kompensaatiomalleja, joilla palkitsemme sitoutumisesta yritykseen.

Kiinnostuitko?

Mikäli mielenkiintosi heräsi ja haluat liittyä joukkoomme, lähetäthän hakemuksesi ja CV:si alla olevasta linkistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Jarmo Krohns: +358 50 569 6043 / jarmo@lamia.fi. Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tietoa Lamiasta

Lamia on vuonna 2012 perustettu kotimainen yritys, joka on kyennyt nopeaan kasvuun ilman ulkopuolista rahoitusta pysyen kannattavana koko toimintansa ajan. Sadan ammattilaisen voimin rakennamme digitaalisia palveluita Suomen kiinnostavimmille yrityksille kuten St1, Luhta, Yliopiston Apteekki ja Paulig. Olemme asiakkaidemme pitkäaikainen kumppani, jolta saa keskitetysti korkealaatuiset digi- ja ecommerce-palvelut aina strategiasta designiin ja ohjelmistokehityksestä datapalveluihin sekä kasvumarkkinointiin.

Mikä mielenkiintosi heräsi ja haluat liittyä joukkoomme, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää.

Voit hallita omien rekrytointiin liittyvien tietojesi käsittelyä Data & Privacy -sivulla.