Senior Frontend Developer

Etsimme kokeneita frontend-kehittäjiä rakentamaan teknisesti tinkimättömiä asiakaskokemuksia yhdessä palvelumuotoilutiimin ja backend-kehittäjien kanssa. Pääset osaksi kunnianhimoista devaajatiimiä, joka yhteistuumin ratkoo asiakkaiden projekteja ja kehittää osaamistaan.

Lamia on erikoistunut vaativien digitaalisten palveluiden, ecommerce-ratkaisujen ja integraatioiden kehittämiseen ketteriä menetelmiä hyödyntäen. Frontend developerina työtehtäväsi painottuvat selainpuolen ohjelmistokehitykseen ja UI-toteutuksiin. Rakennat ominaisuuksia valittuja teknologioita hyödyntäen ja pääset myös kehittymään backend-puolella moduulien ja plug in -ratkaisujen parissa. Ammattitaidollasi pystyt edesauttamaan koko tiimiä, jakamaan tietoa muille kehittäjille ja viemään konkreettisesti suuriakin hankkeita eteenpäin oivaltavilla sovellutuksilla. Osaamisesi, kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaan tarjoamme mahdollisuuksia laajempiinkin vastuisiin, joissa pääset vaikuttamaan kokonaisvaltaisesti toimintamme kehittämiseen.

Toivomme sinulta

 • Useamman vuoden kokemusta ohjelmistokehittäjänä
 • Hallitset JavaScriptin kielenä (modernien JS-frameworkkien, kuten Vue tunteminen on eduksi).
 • Vahvaa CSS-pohjaa, esimerkiksi Sass-osaamista, kokemusta BEM-nimeämistavasta ja responsiivisten sivustojen rakentamisesta.
 • Ohjelmointikokemusta varsinkin olio-ohjelmointikielistä. Käytämme PHP:ta laajasti projekteissamme, mutta myös esim. Java-, C++, Scala- tai Kotlin-kokemuksesta on hyötyä.
 • Linux tai macOS käyttöjärjestelmäosaamista
 • GraphQL-osaaminen lasketaan eduksi.
 • Ymmärrät hyvän versionhallinnan käytänteet. Teet töitä osana kehittäjätiimiä, jossa laadukkaat commit-viestit ja pull requestien tarkistus ajatuksella saavat korkeaa arvostusta.
 • Oman ajankäytön tehokasta hallintaa ja järjestelmällisyyttä
 • Hyviä tiimityö- ja viestintätaitoja
Oletko sinä seuraava Senior Frontend Developerimme?

Osana devaajatiimiämme

 • Teet tiivistä yhteistyötä frontend- ja backend developereiden, data scientistien ja projektipäälliköiden kanssa
 • Pääset tekemään erilaisia asiakasprojekteja. Voit vaikuttaa myös itse, millaisiin projekteihin osallistut.
 • Saat taloon tullessasi oman mentorin, joka auttaa sinua sopeutumaan Lamian kulttuuriin ja työtapoihin
 • Muovaat parhaita käytäntöjämme. Meille kaavat eivät ole kangistuneita, vaan kehitämme jatkuvasti yhdessä työtapoja ja työympäristöä.
 • Pääset osaksi kannustavaa ja avointa ilmapiiriä, jossa ei ole tyhmiä kysymyksiä
 • Saat nauttia joustavista työajoista sekä ensiluokkaisista työvälineistä
 • Kykyjesi, ominaisuuksiesi ja toiveittesi mukaan voimme rakentaa sinulle urapolkua esim. teknologia-lead, team lead tai muihin rooleihin
 • Talo tarjoaa keksit ja kahvit ohjelmoinnin polttoaineeksi
 • Voit osallistua devaajiemme järjestämiin Tech Meetuppeihin, hackatoneihin ja muihin yhteisiin tapahtumiin

Lamia tarjoaa sinulle

Ketteristä työskentelytavoistamme on kitketty pois turha byrokratia, jotta kaikki energia voidaan keskittää olennaisimpaan eli työn tekemiseen. Kun löydämme meille oikeat lahjakkuudet, pidämme huolta siitä, että heille suunnitellut urapolut myös toteutuvat. Meillä viihdytään, mikä näkyy korkeana tyytyväisyytenä ja henkilöstön pysyvyytenä.

Viihtyvyyttä tukevat upouusi toimisto Helsingin ydinkeskustassa, modernit työvälineet, hyvä työergonomia, kattava työterveyshuolto, liikunta- ja kultturietu sekä puhelin- ja lounasetu, loistavaa työilmapiiriä unohtamatta. Lisäksi meillä on tarjolla kompensaatiomalleja, joilla palkitsemme sitoutumisesta yritykseen.

Kiinnostuitko?

Mikäli mielenkiintosi heräsi ja haluat liittyä joukkoomme, lähetäthän hakemuksesi ja CV:si alla olevasta linkistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Jarmo Krohns: +358 50 569 6043 / jarmo@lamia.fi. Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tietoa Lamiasta

Lamia on vuonna 2012 perustettu kotimainen yritys, joka on kyennyt nopeaan kasvuun ilman ulkopuolista rahoitusta pysyen kannattavana koko toimintansa ajan. Sadan ammattilaisen voimin rakennamme digitaalisia palveluita Suomen kiinnostavimmille yrityksille kuten St1, Luhta, Yliopiston Apteekki ja Verifone. Olemme asiakkaidemme pitkäaikainen kumppani, jolta saa keskitetysti korkealaatuiset digi- ja ecommerce-palvelut aina strategiasta designiin ja ohjelmistokehityksestä datapalveluihin sekä kasvumarkkinointiin.

Teknologioitamme
Kehitämme korkean suorituskyvyn Vue-sovelluksia, headless ecommerce -ratkaisuja ja pilvinatiiveja mikropalveluita. Projekteissamme meillä on laajassa käytössä Google Cloud, Magento 2 ja Contentful. Arkkitehtuuriratkaisuissa suosimme modulaarisuutta, mikä takaa ratkaisujen skaalautuvuuden. Meille on tärkeää rakentaa moderneja digitaalisia palveluita moderneilla työkaluilla - emme pohjaa tekemistämme välttämättä mihinkään tiettyyn teknologiaan emmekä jumita legacy-järjestelmissä vaan suosimme MACH-lähestymistä: mikropalvelut, APIt, cloudnative ja headless. Näin kehitämme asiakkaille aikaa kestäviä ja samalla kehittäjäystävällisiä ratkaisuja, joita voidaan laajentaa ja kehittää tehokkaasti.

Mikäli mielenkiintosi heräsi ja haluat liittyä joukkoomme, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää.

Voit hallita omien rekrytointiin liittyvien tietojesi käsittelyä Data & Privacy -sivulla.