Sales Manager

Etsimme myyntitiimiimme digiammattilaista, jolla on näkemystä uusista teknologioista ja kokemusta ohjelmistokehityksen sekä mitattavan digitaalisen liiketoiminnan kehittämisestä. Lamialla pääset hyödyntämään käsitystäsi alan trendeistä sekä kehittämään digitaalisia ratkaisuja asiakkaiden liiketoiminnallisiin tarpeisiin.

Sales Manager

Lamia on innovatiivinen teknologiayritys, joka suunnittelee, rakentaa, ja optimoi asiakkaiden digitaalista liiketoimintaa sekä aktivoi ja sitouttaa asiakkaiden asiakkaita liiketoiminnan pariin. Strategisia kumppaneitamme ovat muun muassa Magento/Adobe, Contentful ja Google. Liityimme osaksi HiQ-perhettä loppuvuodesta 2021, joten pystymme tarjoamaan asiakkaille kaiken koskien liiketoiminnan kasvattamista digitaalisen alustan kautta. Teemme myös tiivistä yhteistyötä kollegoidemme kanssa HiQ Digitalilla ja Frendsillä.

Nyt haemme myyntitiimimme vahvistukseksi ratkaisukeskeistä myyjää, jolle digitaalisen liiketoiminnan kasvattaminen ja uudet teknologiat ovat sydäntä lähellä. Lamian Sales Managerina etsit uusia asiakkaita ja autat nykyisiä löytämään heidän liiketoimitatavoitteitaan tukevat ratkaisut. Vastuullasi ovat prospektointi ja uusasiakashankinta, nykyisten asiakkuuksien kehittäminen, myyntitapaamisten suunnittelu ja toteutus, myyntiprojektien edistäminen ja sopimusneuvotteluiden johtaminen.

Tehtävässä menestyminen vaatii kykyä soveltaa älykkäästi uusia teknologioita asiakasyritystemme liiketoimintaprosessien sekä ratkaisuihimme integroituvien järjestelmien kehittämisessä. Lisäksi ymmärrät digitaalisen asiakaskokemuksen arvon sekä mitattavuuden tärkeyden.

Olet oma-aloitteinen tiimipelaaja, sinulla on aitoa intohimoa myyntiin ja teknologioihin, ja halua toimia keskeisessä roolissa Lamian kasvun tukemisessa. Rooli vaatii sinulta kokemusta ja osaamista Suomen mittakaavassa suurten yritysten sidosryhmien ja päättäjien kanssa toimimisesta. Lisäksi kokemus liiketoiminnan kehittämisestä ja yhteistyöstä teknologiakumppaneiden kanssa on hyödyksi.

Toivomme sinulta

 • Useamman vuoden kokemusta teknologioiden ja/tai digitaalisen kaupankäynnin ja/tai digitaalisen liiketoiminnan parista.
 • Aitoa mielenkiintoa uusia teknologioita, digitaalisia palveluita, designia, kasvumarkkinointia, ja verkkokaupankäyntiä kohtaan. Harrastuneisuus katsotaan eduksesi!
 • Kykyä tunnistaa asiakkaan digitaalisen liiketoiminnan tarpeet ja mahdollisuudet sekä innovoida asiakaskohtaisesti parhaat digitaaliset ratkaisut,
 • Kokemusta ja näyttöjä tuloksellisesta uusasiakashankinnasta ja asiakaskohtaisesti suunnitellusta ratkaisumyynnistä B2B-sektorille.
 • Kokemusta kumppaniverkoston kanssa toimimisesta.
 • Oma-aloitteisuutta, aktiivisuutta ja itsenäistä otetta työhön.
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Myyntitiimissämme saat

 • Itsenäisen ja vastuullisen tehtävän ja mahdollisuuden vaikuttaa työnkuvaasi ja yrityksen kasvuun.
 • Nuorekkaan ja innovatiivisen työskentelyilmapiirin.
 • Kollegoidesi täyden tuen: erityisesti myyntikollegasi, projektipäällikkömme ja tekniset asiantuntijamme auttavat sinua onnistumaan työssäsi.
 • Kilpailukykyisen, osaamiseesi pohjautuvan palkkiomallin ja muut henkilökuntaedut.
 • Modernit työtilat Kampin Autotalossa. Meillä on mm. myös musastudio!
 • Ihanat työkaverit ja yhteiset tapahtumat Lamian että HiQ:n kanssa

Lamia tarjoaa sinulle

Ketterissä työskentelytavoissamme ei ole turhaa byrokratiaa, ja kaikki energia keskitetään olennaisimpaan eli työn tekemiseen. Meillä viihdytään, ja se näkyy korkeana tyytyväisyytenä ja henkilöstön pysyvyytenä.

Viihtyvyyttä tukevat upouusi toimisto Helsingin ydinkeskustassa, modernit työvälineet, hyvä työergonomia, kattava työterveyshuolto, liikunta- ja kulttuurietu, polkupyöräetu, puhelin- ja lounasetu, ja loistava työilmapiiri.

Kiinnostuitko?

Mikäli mielenkiintosi heräsi ja haluat liittyä joukkoomme, lähetäthän hakemuksesi ja CV:si alla olevasta linkistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Jarmo Krohns: +358 50 569 6043 / jarmo@lamia.fi. Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tietoa Lamiasta

Lamia on vuonna 2012 perustettu kotimainen yritys, joka on kyennyt nopeaan kasvuun ilman ulkopuolista rahoitusta pysyen kannattavana koko toimintansa ajan. Sadan ammattilaisen voimin rakennamme digitaalisia palveluita Suomen kiinnostavimmille yrityksille kuten St1, Luhta, Yliopiston Apteekki ja Paulig. Olemme asiakkaidemme pitkäaikainen kumppani, jolta saa keskitetysti korkealaatuiset digi- ja ecommerce-palvelut aina strategiasta designiin ja ohjelmistokehityksestä datapalveluihin sekä kasvumarkkinointiin. Lamia liittyi osaksi HiQ:n perhettä loppuvuodesta 2021.