Avoimet työpaikat

Sales Manager

Sales Manager, avoin työpaikka, Helsinki

Haluaisitko työskennellä nopeasti kasvavassa ja kehittyvässä teknologiayrityksessä, jossa voit oikeasti vaikuttaa asioihin  ja nähdä työsi tulokset? Ovatko tyytyväiset asiakkaat sinulle kunnia-asia? Onko aktiivinen uusasiakashankinta ja asiakaskeskeinen digitaalinen ratkaisumyynti sinua motivoivia myyntitehtäviä? Mikäli vastasit näihin kyllä ja sinulla on jo näyttöjä myyntityöstä, saatat olla etsimämme myynnin ammattilainen.

Lamia on Kampissa sijaitseva teknologiayritys, jonka vahvuuksia ovat data science, design, ohjelmistokehitys ja pilvipalvelut. Toteutamme ketterillä menetelmillä asiakaskohtaisesti suunniteltuja digitaalisia palveluita partneriemme Googlen ja Magenton tarjoamia ratkaisuja hyödyntäen. Nyt haemme myyntitiimimme vahvistukseksi ratkaisukeskeistä myyjää, jolle uudet teknologiat ovat sydäntä lähellä.

Lamian Sales Managerina etsit uusia asiakkaita ja autat nykyisiä löytämään heidän tarpeitaan vastaavat teknologiset ratkaisut. Vastuullasi on prospektointi ja uusasiakashankinta, nykyisten asiakkuuksien kehittäminen, myyntitapaamisten suunnittelu ja toteutus.

Tehtävässä menestyminen vaatii oma-aloitteisuutta, kykyä ymmärtää ja soveltaa älykkäästi uusia teknologiota asiakasyritystemme liiketoimintaprosessien sekä ratkaisuihimme integroituvien järjestelmien kehittämisessä. Olet oma-aloitteinen tiimipelaaja, sinulla on aitoa intohimoa myyntiin ja haluat toimia keskeisessä roolissa Lamian kasvun tukemisessa.

Toivomme sinulta

  • Kokemusta ja näyttöjä tuloksellisesta uusasiakashankinnasta ja asiakaskohtaisesti suunnitellusta ratkaisumyynnistä B2B-sektorille
  • Kykyä tunnistaa asiakkaan digitaalisen liiketoiminnan tarpeet ja mahdollisuudet sekä innovoida asiakaskohtaisesti parhaat digitaaliset ratkaisut
  • Aitoa mielenkiintoa uusiin teknologioihin, digitaalisiin palveluihin ja verkkokaupankäyntiin
  • Kokemus teknologioiden ja/tai verkkokaupan parista katsotaan eduksesi
  • Oma-aloitteisuutta, aktiivisuutta ja suoraselkäistä, itsenäistä otetta työhön
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

 

Myyntitiimissämme saat

  • Itsenäisen ja vastuullisen tehtävän ja mahdollisuuden vaikuttaa työnkuvaasi ja yrityksen kasvuun
  • Nuorekkaan ja innovatiivisen yrityksen fiiliksen
  • Kollegoidesi täyden tuen; erityisesti myyntikollegasi, projektipäällikömme ja tekniset asiantuntijamme auttavat sinua onnistumaan työssäsi
  • Kilpailukykyisen osaamiseesi pohjautuvan palkkiomallin ja muut henkilökuntaedut
Myyntityö, Helsinki, Lamia

Lamia tarjoaa sinulle

Ketteristä työskentelytavoistamme on kitketty pois turha byrokratia, jotta kaikki energia voidaan keskittää olennaisimpaan eli työn tekemiseen. Kun löydämme meille oikeat lahjakkuudet, pidämme huolta siitä, että heille suunnitellut urapolut myös toteutuvat. Meillä viihdytään, mikä näkyy korkeana tyytyväisyytenä ja henkilöstön pysyvyytenä.

Viihtyvyyttä tukevat upouusi toimisto Helsingin ydinkeskustassa, modernit työvälineet, hyvä työergonomia, kattava työterveyshuolto sekä puhelin- ja lounasetu, loistavaa työilmapiiriä unohtamatta. Lisäksi meillä on tarjolla kompensaatiomalleja, joilla palkitsemme sitoutumisesta yritykseen.

Kiinnostuitko?

Mikäli mielenkiintosi heräsi ja haluat liittyä joukkoomme, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää. Lisätietoja tehtävästä antaa Jarmo Krohns: +358 50 569 6043 / jarmo@lamia.fi. Hakemuksesi ja CV:si voit lähettää osoitteeseen careers@lamia.fi.

Tietoa Lamiasta

Lamia on vuonna 2012 perustettu kotimainen yritys, joka on kyennyt nopeaan kasvuun ilman ulkopuolista rahoitusta pysyen kannattavana koko toimintansa ajan. Rakennamme digitaalisia palveluita Suomen kiinnostavimmille yrityksille kuten St1, Särkänniemi, Verifone ja Polarn O. Pyret. Olemme asiakkaidemme pitkäaikainen kumppani, jolta saa keskitetysti korkealaatuiset ecommerce-palvelut strategiasta designiin, ohjelmistokehitykseen ja myynnin tehostamiseen.