Senior Service Designer

Design-tiimimme etsii nyt kokenutta kollegaa, joka innostuu merkityksellisestä design-työstä. Toimimme asiakkaidemme kumppanina ja autamme asiakkaitamme muovaamaan digitaalista liiketoimintaa palvelumuotoilun keinoin. Tässä sinulla on avainrooli rakentaa digitaalista strategiaa yhdessä liiketoiminnan kehittäjien, palvelumuotoilijoiden ja UI/UX designereiden kanssa. Konseptoit ja suunnittelet digitaalisia kokemuksia vastaamaan sekä tämän päivän että huomisen tarpeita.

Haemme kokenutta palvelumuotoilijaa konseptoimaan asiakkaidemme palveluita ja digitaalista liiketoimintaa

Tehtäväsi on ymmärtää asiakkaan digitaalisten palveluiden kokonaisuus sekä tunnistaa ja muotoilla uusia digitaalisia lähtöjä, työnkuvasi on siten laajempi kuin yksittäisten palveluiden muotoilu. Tärkeä osa työtäsi on strategisten ja tavoitteellisten työpajojen suunnittelu ja fasilitoiminen palvelumuotoilun menetelmiä hyödyntäen. Yhdessä asiakkaan kanssa määritämme liiketoiminnan tarpeet (business design), muotoilemme design briefin, määrittelemme kohderyhmät ja luomme tavoitteet ja raamin koko hankkeelle. Aito kiinnostus asiakkaiden liiketoimintaa kohtaan on tärkeää.

Toivomme sinulta

 • Useamman vuoden kokemusta palvelumuotoilusta digitaalisissa hankkeissa
 • Aiempaa kokemusta osallistavien design-työpajojen fasilitoinnista ja käyttäjätutkimuksesta
 • Tiedät, kuinka asiakkaan liiketoimintahaaste muotoillaan käsin kosketeltavaksi design briefiksi ja tavoitteiksi, joihin UI/UX Designer ja muu tiimi voivat tarttua
 • Tunnet palvelumuotoilumenetelmät ja alan termit kuuluvat aktiiviseen sanavarastoosi
 • Asiakaslähtöinen konsultointityö edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja; olet mutkaton tiimipelaaja
 • Visuaalinen silmä ja kyky visualisoida palvelumuotoiluvaiheen havainnot lasketaan eduksesi kuten myös käyttämiemme työkalujen hallinta: Miro (Realtime board), Sketch, InVision, Adoben työkalut
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Design-tiimissämme on yli kymmenen palvelumuotoilun, UI/UX-designin ja visuaalisen suunnittelun ammattilaista.

Design-tiimissämme saat

 • Vastuullisen ja itsenäisen työnkuvan sekä tiimin täyden tuen arjessa
 • Työskennellä tiiviisti toisten suunnittelijoiden, liiketoiminnan kehittäjien, asiakkaiden, ohjelmistokehittäjien, loppukäyttäjien sekä project leadien kanssa
 • Muotoilla Suomen suurimpien yritysten digitaalista liiketoimintaa palvelumuotoilun keinoin
 • Vastuuta asiakasviestinnästä, työpajojen vetämisestä ja käyttäjätutkimuksesta
 • Osallistua kehittämään Lamian palvelumuotoiluprosessia ja -tarjoomaa
 • Viikottaiset tiimipalaverit, joissa sparrataan projekteja ja työtapoja yhdessä
 • Osallistua asiantuntijana myyntiprosessiin ja tehdä Lamian design-osaamista tutuksi
 • Nauttia rennon mutta kunnianhimoisen tiimin timanttisesta huumorista

Lamia tarjoaa sinulle

Ketteristä työskentelytavoistamme on kitketty pois turha byrokratia, jotta kaikki energia voidaan keskittää olennaisimpaan eli työn tekemiseen. Kun löydämme meille oikeat lahjakkuudet, pidämme huolta siitä, että heille suunnitellut urapolut myös toteutuvat. Meillä viihdytään, mikä näkyy korkeana tyytyväisyytenä ja henkilöstön pysyvyytenä.

Viihtyvyyttä tukevat upouusi toimisto Helsingin ydinkeskustassa, modernit työvälineet, hyvä työergonomia, kattava työterveyshuolto, liikunta- ja kulttuurietu sekä puhelin- ja lounasetu, loistavaa työilmapiiriä unohtamatta.

Kiinnostuitko?

Mikäli mielenkiintosi heräsi ja haluat liittyä joukkoomme, lähetäthän hakemuksesi ja CV:si alla olevasta linkistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Jarmo Krohns: +358 50 569 6043 / jarmo@lamia.fi. Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tietoa Lamiasta

Lamia yritysten digitaalisen kasvun kumppani. Olemme liiketoiminnan kehittäjiä, sähköisen kaupankäynnin asiantuntijoita, ja teknologian edelläkävijöitä. Asiakkaamme - kuten kuten St1, Luhta, Yliopiston Apteekki ja Paulig - luottavat meihin kestävän ja mitattavan sähköisen liiketoiminnan lisäarvon tuottamisessa designin, ohjelmistokehityksen, pilvipalveluiden ja datan avulla. Työskentelemme tiiviissä yhteistyössä teknologiakumppaneidemme kanssa tarjotaksemme asiakkaillemme aina viimeisimmän teknologian mukaiset ratkaisut.

Lamia on perustettu vuonna 2012 ja tuli osaksi HiQ-konsernia vuonna 2021 https://lamia.fi/hiq.

Kauppalehti palkitsi Lamian Kasvaja 2021 ja Kestomenestyjä-sertifikaateillaan osoituksena Lamian merkittävästä ja kestävästä kasvusta. Lamialla työskentelee tällä hetkellä 90 Lamialaista sekä Suomessa että Puolassa.

Mikäli mielenkiintosi heräsi ja haluat liittyä joukkoomme, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää.

Voit hallita omien rekrytointiin liittyvien tietojesi käsittelyä Data & Privacy -sivulla.