Growth Marketing Consultant

Lamian growth marketing -alue kasvaa voimakkaasti. Nyt etsimme useita kasvumarkkinoinnin tekijöitä mahdollistamaan asiakkaidemme kasvua ja menestystä digitaalisella kentällä. Tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa yhdistyvät strateginen, analyyttinen ja taktinen kasvumarkkinointi osana laajempia verkkokauppojen ja digipalveluiden kehitys- ja rakennushankkeita.

Etsimme kasvumarkkinoinnin osaajia kasvavaan tiimiimme työskentelemään verkkokauppa-asiakkuuksien parissa!

Lamia on erikoistunut verkkokauppoihin ja vaativiin digitaalisiin palveluihin. Autamme asiakkaitamme toteuttamaan digitaalisen strategiansa kaikki vaiheet aina designista devaukseen ja pilvestä dataan. Kasvumarkkinointi on mukana läpi strategian työkaluinaan analytiikka, CRO, SEO sekä digitaalinen mainonta.

Oletko sinä Lamia uusi Growth Consultant? Jos haluat olla rakentamassa asiakkaillemme kannattavaa kasvua digitaalisen markkinoinnin työkalupakilla ja olet kunnianhimoinen tiimipelaaja, haluamme kuulla sinusta.

Toivomme sinulta

 • Ymmärrystä ja kokemusta digi- ja kasvumarkkinoinnista
 • Konkreettisia toteutuksia muutamasta eri mainonnan kanavasta tai syvempää osaamista yhdestä kanavasta
 • Osaamista mainonnan feedien rakentamisesta ads ja/tai somepuolella
 • Ymmärrystä koko ostofunnelista
 • Kiinnostusta oppia lisää
 • Hihat heilumaan -tekijäasennetta


Arvostamme myös:

 • Ymmärrystä, mikä vaikuttaa tuloksekkaaseen mainontaan
 • Kiinnostusta CRO-tekemiseen
 • Kokeilumentaliteettia ja kehitysorientaatio
 • Kyky kestää keskeneräisyyttä ja nopeasti muuttuvia tilanteita
 • Arvostamme itseohjautuvuutta, mutta emme odota sellaista työuransa alkupuolella olevalta. Lähinnä odotamme aktiivista, avointa asennetta ja intoa oppia.
 • Yhteistyötaidot ovat tärkeä osa persoonaasi

Haluamme toimia asiakkaidemme kanssa Experimentation Center -mallilla eli jatkuvasti etsiä uusia ja toimivimpia kasvun kanavia ja tekemisen tapoja. Tämä tekee kasvumarkkinoinnin asiantuntijoistamme myös monialaisia tekijöitä, jotka pääsevät sparraamaan liiketoiminnan tavoitteita, uusia teknologioita, uusia toimintamalleja ja haastamaan itseään, asiakkaitamme ja työkavereita. Uuden oppiminen ja osaamisen kehittäminen on Lamian ydinarvo.

Emme hae yksisarvista ja ymmärrämme asiantuntijuuden syntyvän monista erilaisista tekijöistä, joten tarkkaa, sitovaa osaamisprofiilia emme määrittele sinulle. Jos olet aidosti tehnyt hands-on digimarkkinointia, tiedät kyllä, mitä haemme.

Growth marketing -tiimissämme saat:

 • Mahdollisuuden kasvaa growth marketing -alueen ja ecommerce-kentän asiantuntijaksi
 • Osaavat kollegat sekä kannustavan ja avoimen ilmapiirin
 • Itsenäisen ja vastuullisen roolin, jossa saat tiiminvetäjältäsi sparrausta ja vapauden kehittyä haluamaasi suuntaan osaajana.
 • Lamialla on isot tiimit niin softakehityksessä, datassa, pilvipalveluissa kuin designissa. Pääset tekemään tiivistä yhteistyötä, oppimaan itse ja jakamaan omaa osaamistasi eri alueiden asiantuntijoiden kanssa Lamialla.

Lamia tarjoaa sinulle

Ketteristä työskentelytavoistamme on kitketty pois turha byrokratia, jotta kaikki energia voidaan keskittää olennaisimpaan eli työn tekemiseen. Kun löydämme meille oikeat lahjakkuudet, pidämme huolta siitä, että heille suunnitellut urapolut myös toteutuvat. Meillä viihdytään, mikä näkyy korkeana tyytyväisyytenä ja henkilöstön pysyvyytenä.

Viihtyvyyttä tukevat upouusi toimisto Helsingin ydinkeskustassa, modernit työvälineet, hyvä työergonomia, kattava työterveyshuolto, liikunta- ja kultturietu sekä puhelin- ja lounasetu, loistavaa työilmapiiriä unohtamatta. Lisäksi meillä on tarjolla kompensaatiomalleja, joilla palkitsemme sitoutumisesta yritykseen.

Kiinnostuitko?

Mikäli mielenkiintosi heräsi ja haluat liittyä joukkoomme, lähetäthän hakemuksesi ja CV:si alla olevasta linkistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Jarmo Krohns: +358 50 569 6043 / jarmo@lamia.fi. Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tietoa Lamiasta

Lamia on vuonna 2012 perustettu kotimainen yritys, joka on kyennyt nopeaan kasvuun ilman ulkopuolista rahoitusta pysyen kannattavana koko toimintansa ajan. Sadan ammattilaisen voimin rakennamme digitaalisia palveluita Suomen kiinnostavimmille yrityksille kuten St1, Luhta, Yliopiston Apteekki ja Paulig. Olemme asiakkaidemme pitkäaikainen kumppani, jolta saa keskitetysti korkealaatuiset digi- ja ecommerce-palvelut aina strategiasta designiin ja ohjelmistokehityksestä datapalveluihin sekä kasvumarkkinointiin.

Mikä mielenkiintosi heräsi ja haluat liittyä joukkoomme, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää.

Voit hallita omien rekrytointiin liittyvien tietojesi käsittelyä Data & Privacy -sivulla.