Avoimet työpaikat, markkinointi & viestintä

E-Commerce Content Specialist

Viestintä työpaikat Helsinki

Oletko kiinnostunut luovasta sisällöntuotannosta digitaalisissa kanavissa?
Oletko innovatiivinen kirjoittaja, joka pystyy tuottamaan laadukasta tekstiä sekä suomen että englannin kielellä?
Haluaisitko kehittää itsestäsi markkinointiviestinnän ammattilaisen?
 

Lamia on suomalainen liiketoiminnan digitalisoija, jonka erityisosaamista ovat vaativat verkkokaupparatkaisut. Kehitämme asiakkaidemme digitaalista liiketoimintaa KPI-lähtöisesti yhdistämällä älykkään strategian, oivaltavan palvelumuotoilun sekä huipputeknologian. Lamia on kehittänyt viime vuosien aikana menestyksekkäitä Digital Commerce -kokonaisuuksia mielenkiintoisille asiakkaille ja vuonna 2017 olimmekin Suomen neljänneksi nopeiten kasvava teknologiayritys. Yrityksemme henkilökunta on erittäin motivoitunutta, asiantuntevaa ja asiakaslähtöistä: haluamme ylittää asiakkaidemme odotukset jokaisessa projektissa.

Toimintamme laajentuessa etsimme nyt luovaa viestinnän osaajaa markkinointitiimiimme. Emme painota tehtävässä aiempaa kokemusta: pääasia on että pystyt vakuuttamaan meidät tekstintuottotaidoistasi ja sinulla on kova halu kehittää osaamistasi. Työssäsi pääset oppimaan mm. hakukoneoptimoinnista sekä online-mainonnasta. Toivomme myös luontaista kiinnostusta uusiin teknologioihin ja liiketoiminnan kehittämiseen, sillä olet vahvasti mukana asiakasyritystemme verkkokauppahankkeissa. Olet luonteeltasi positiivinen ja tartut mielelläsi uusiin haasteisiin. Sinulle on luontevaa analysoida erilaisten mainostekstien, blogiartikkelien ja myyntimateriaalien uskottavuutta sekä tehokkuutta. Olet vahva tiimipelaaja ja pystyt viestimään selkeästi myös vaativista aiheista.

Työnkuvaasi kuuluu:
 

 • Online-mainosten suunnittelu ja kirjoittaminen (Some + Google)
 • Blogipostaukset, artikkelit, tiedotteet, haastattelut, referenssit, videoiden käsikirjoitus
 • Tiimityöskentely verkkokauppaprojekteissa
 • Verkkokauppojen ja verkkosivustojen sisällöntuotanto
 • Muut markkinoinnin tehtävät kiinnostuksesi mukaan
   

Tehtävissäsi menestymisen kannalta arvostamme:
 

 • Viestinnän tai markkinoinnin korkeakouluopintoja
 • Harrastuneisuutta - Innostut aidosti kirjoittamisesta sekä suomeksi että englanniksi
 • Nopeaa oppimiskykyä ja kykyä työskennellä useissa projekteissa samanaikaisesti
 • Positiivista asennetta - et ahdistu uusien asioiden äärellä vaan nautit itsesi kehittämisestä
 • Teknologiasuuntautuneisuutta: olet kiinnostunut digitaalisesta kehityksestä ja pystyt tuottamaan myös teknistä sisältöä vaativista aiheista
Avoimet työpaikat viestintä

Edut


Tarjoamme sinulle ennen kaikkea vastuullisen ja itsenäisen työnkuvan. Pääset vaikuttamaan ja jättämään oman kädenjälkesi maan kovimpiin Digital Commerce –kentän projekteihin. Saat lisäksi taustallesi koko organisaation tuen, jota pystyt hyödyntämään työssäsi. Tämän kaiken lisäksi, tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi, johon pystyt omalla toiminnallasi ja tekemiselläsi vaikuttamaan. 

Olemme täysin omavarainen, kotimainen, ketterä ja vahvassa kasvussa oleva Suomen johtava verkkokaupparatkaisuiden toimittaja.

Toimintatapamme ovat joustavia ilman turhaa byrokratiaa, saati hierarkiaa ja meillä pääset aidosti vaikuttamaan sekä ottamaan roolia oman kykysi mukaan.

 Viihtyisät, modernit työtilamme sijaitsevat Helsingin ydinkeskustassa ja tarjoamme sinulle laajan valikoiman nykyaikaisia työvälineitä, joista pääset valitsemaan itsellesi mieluisat. Viihtyvyyttä tukevat myös joustavat työajat, hyvä työergonomia, kattava työterveyshuolto ja laaja-alainen sairasvakuutus sekä puhelin- ja lounasetu. Lisäksi meillä on tarjolla kompensaatiomalleja ja kannustimia, joilla palkitsemme pitkäjänteisyydestä ja uskollisuudesta. Tarjoamme myös vapaa-ajan etuja harrastustesi mukaisesti ja järjestämme säännöllisesti rentoja mutta vapaavalintaisia tapahtumia.

 

Miltä kuulostaa?
 

Mikäli hyvältä, niin käy lukemassa lisää meistä verkkosivuiltamme https://lamia.fi/ tai ota rohkeasti yhteyttä Jarmoon, puh. +358 50 569 6043 / careers@lamia.fi lisätietoja varten. Hakemuksesi ja CV:n voit lähettää 31.1.2018 mennessä osoitteeseen careers@lamia.fi. Olemme kiinnostuneet ennen kaikkea kuulemaan, minkä takia juuri sinä olisit halukas tulemaan meille töihin. Paikka täyttyy heti sopivan henkilön löydyttyä.