Avoimet työpaikat, markkinointi

Digital Marketing & Communications Specialist

Markkinointi_viestinta_tyopaikat

Lamia on suomalainen liiketoiminnan digitalisoija, jonka erityisosaamista ovat vaativat verkkokaupparatkaisut. Kehitämme asiakkaidemme digitaalista liiketoimintaa KPI-lähtöisesti yhdistämällä älykkään strategian, oivaltavan palvelumuotoilun sekä huipputeknologian. Haluaisitko mukaan omavaraiseen yritykseen, josta yksikään työntekijä ei ole vielä halunnut lähteä pois? Haemme nyt digitaalisen markkinoinnin ja viestinnän osaajaa, joka on kiinnostunut oppimaan uusimmista teknologioista ja ecommercen kehittämisestä. 

Työnkuvaasi kuuluu sekä Lamian yritys- ja työnantajakuvan että asiakasyritysten ecommercen ja markkinoinnin systemaattinen kehittäminen. Pääset työskentelemään yhdessä markkinointi- ja viestintätiimin muiden ammattilaisten sekä eri sidosryhmien, kuten design-tiimin ja devaajien kanssa. Ymmärrät mitä KPI-lähtöinen markkinointi on ja osaat mitata kaiken tekemisen tehokkuutta. Sinulla on monipuolinen kokemus sisällöntuottamisesta, markkinointikanavien hallitsemisesta ja ymmärrät erilaisten kohderyhmien tarpeet.

Sinulla on:   

  • Erinomaiset viestinnälliset taidot 
  • Kiinnostusta verkkokauppoihin ja yritysten digitaalisen liiketoiminnan kehittämiseen
  • Kokemusta maksetusta mainonnasta (Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram, Google) 
  • Kokemusta sähköpostimarkkinoinnin työkaluista (esim. MailChimp, Apsis) 
  • Kokemusta verkkosivujen sisällönsuunnittelusta ja sisällönhallintatyökalujen käytöstä 
  • Perustason SEO/SEM-osaaminen
  • Perustason Google Analytics -osaaminen 


Tehtävässä menestymisen kannalta toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja alan työkokemusta. Viestit sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä ja osaat arvioida suullisen ja kirjallisen viestinnän vaikuttavuutta. Uskomme että viihdyt tässä työtehtävässä, jos nautit jatkuvasta itsesi kehittämisestä, etkä halua mennä sieltä mistä aita on matalin. 

Olet luonteeltasi energinen, positiivinen ja itseohjautuva. Pystyt hallitsemaan suuria kokonaisuuksia sekä priorisoimaan järkevästi paineenkin alla. Tarjoamme sinulle vastuullisen ja itsenäisen työnkuvan sekä mahdollisuuden olla tukemassa markkinoinnin avulla Suomen johtavien verkkokauppojen menestystarinoita. Kykenet löytämään innovatiivisia ratkaisuja, jotka tuovat maksimaalisen takaisinmaksun asiakasyrityksillemme. Saat taustallesi markkinointitiimin sekä koko organisaation tuen, jota pystyt hyödyntämään työssäsi. 

Markkinointi_viestinta_tyopaikat_helsinki

Lisätietoa ja hakuohjeet

Lisätietoja tehtävästä antaa Jarmo Krohns: +358 50 569 6043 / jarmo@lamia.fi.

Mikäli tämä kuulostaa sinun unelmaduuniltasi, lähetä hakemuksesi ja CV osoitteeseen careers@lamia.fi 30.9.2018 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana. 

Tietoa Lamiasta 

Lamia on vuonna 2012 perustettu kotimainen yritys, joka on kyennyt nopeaan kasvuun ilman ulkopuolista rahoitusta, pysyen kannattavana koko toimintansa ajan. Rakennamme digitaalisia palveluita Suomen kiinnostavimmille yrityksille. Asiakkaitamme ovat muun muassa St1, Särkänniemi, Verifone ja Polarn O. Pyret. Haluamme olla asiakkaidemme pitkäaikainen kumppani, jolta saa keskitetysti korkealaatuiset ecommerce-palvelut strategiasta designiin, ohjelmistokehitykseen sekä myynnin tehostamiseen. 

Ketteristä työskentelytavoistamme on kitketty pois turha byrokratia, jotta kaikki energia voidaan keskittää olennaisimpaan: työn tekemiseen. Kun löydämme meille oikeat lahjakkuudet, pidämme huolta siitä, että heille suunnitellut urapolut myös toteutuvat. Viihtyvyyttä tukevat upea toimisto Helsingin ydinkeskustassa, modernit työvälineet, hyvä työergonomia, kattava työterveyshuolto sekä puhelin- ja lounasetu, loistavaa työilmapiiria unohtamatta. Lisäksi meillä on tarjolla kompensaatiomalleja, joilla palkitsemme sitoutumisesta yritykseen.