Developer-harjoittelija 2018

Developer-harjoittelu Lamia

Etsimme lahjakkaita devaajia Internship-ohjelmaamme, jossa koulutamme uusia Magento-huippuosaajia. Internship-ohjelman aikana työskentelet johtavien Magento-osaajien kanssa ja perehdyt Suomen nousevaan verkkokauppagenreen käyttäen viimeisimpiä teknologioita sekä softakehityksen menetelmiä.

 Asiakkaamme ovat keskikokoisia ja suuria yrityksiä, heitä yhdistää halu tarjota omille asiakkailleen ainutlaatuinen käyttäjäkokemus. Projektimme ovat monipuolisia ja haastavia. Tästä syystä edellytämme hakijoilta ensiluokkaista suhtautumista omaan tekemiseen, harrastuneisuutta sekä yleistä kiinnostusta tinkimättömiä softaratkaisuja kohtaan. Sinulla on jo 1-3 vuotta kokemusta web-teknologioista, lisäksi arvostamme periksi antamatonta asennetta sekä halua oppia enemmän kuin kahdenkymmenen kirjainyhdistelmän listaamista CV:ssä. Plussaa on aiempi kokemus verkkokauppojen kehittämisestä tai ylipäänsä verkkokaupan lainalaisuuksien tuntemisesta.

Palkallisen harjoittelun kesto: 4kk

Annamme jokaiselle devaajalle paljon vastuuta kykyjen kehittyessä. Lamialla sinulla on loistava mahdollisuus vaikuttaa koko verkkokauppaprojektin ja ohjelmistokehitysprosessin eteenpäin menemiseen. Tarjoamme sinulle erinomaisen tilaisuuden kehittää taitojasi ja edetä uralla, mm. suorittaa Magenton viralliset sertifikaatit. Yrityksenä haluamme pysyä jatkuvasti kehityksen kärjessä, päätavoitteenamme on tuoda täysin uudenlaisia toteutuksia, backend-ominaisuuksia sekä UX-ratkaisuja ensimmäisenä Suomen markkinoille. Maksamme Internship-ohjelmasta palkkaa ja yhteisenä tavoitteenamme on työllistää sinut vakituisesti kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Tarjoamme sinulle ennen kaikkea vastuullisen ja itsenäisen työnkuvan. Pääset vaikuttamaan ja jättämään oman kädenjälkesi maan kovimpiin Digital Commerce –kentän projekteihin. Saat lisäksi taustallesi koko organisaation tuen, jota pystyt hyödyntämään työssäsi. Tämän kaiken lisäksi, tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi, johon pystyt omalla toiminnallasi ja tekemiselläsi vaikuttamaan.

Olemme täysin omavarainen, kotimainen, ketterä ja vahvassa kasvussa oleva Suomen johtava verkkokaupparatkaisuiden toimittaja. Toimintatapamme ovat joustavia ilman turhaa byrokratiaa saati hierarkiaa ja meillä pääset aidosti vaikuttamaan sekä ottamaan roolia oman kykysi mukaan. Viihtyisät, modernit työtilamme sijaitsevat Helsingin ydinkeskustassa ja tarjoamme sinulle laajan valikoiman nykyaikaisia työvälineitä, joista pääset valitsemaan itsellesi mieluisat. Viihtyvyyttä tukevat myös joustavat työajat, hyvä työergonomia, kattava työterveyshuolto ja laaja-alainen sairasvakuutus sekä puhelin -ja lounasetu. Lisäksi meillä on tarjolla kompensaatiomalleja ja kannustimia, joilla palkitsemme pitkäjänteisyydestä ja uskollisuudesta. Tarjoamme myös vapaa-ajan etuja harrastustesi mukaisesti ja järjestämme säännöllisesti rentoja mutta vapaavalintaisia tapahtumia.'

Miltä kuulostaa...?

Mikäli hyvältä, niin käy lukemassa lisää meistä verkkosivuiltamme https://lamia.fi/ tai ota rohkeasti yhteyttä Jarmoon, puh. +358 50 569 6043 / careers+intern@lamia.fi lisätietoja varten. Hakemuksesi ja CV:n ja sekä mahdollisen koodinäytteesi (Github, Bitbucket, tms) voit lähettää osoitteeseen careers+intern@lamia.fi. Olemme kiinnostuneet ennen kaikkea kuulemaan, minkä takia juuri sinä olisit halukas tulemaan meille töihin.

Seuraavaksi

Kysy lisätietoja