Avoimet työpaikat

Cloud Engineer

Cloud Engineer avoimet työpaikat helsinki

Ketkä huolehtivat, että palvelut skaalautuvat optimaalisesti ja pysyvät pystyssä hurjimpienkin kävijäpiikkien aikaan? Rautainen Google Cloud -tiimimme, tietenkin. Nyt etsimme joukkoamme vahvistamaan Cloud Engineeriä, jolla on paloa optimoida asiakkaidemme digitaalisten palveluiden suorituskyky ja saatavuus huippuunsa.

Lamian Cloud Engineerinä pääset työskentelemään kärkitason digitaalisten palveluiden pariin. Vastuullasi on rakentaa skaalautuvia ja modulaarisia Google Cloud -ympäristöjä hyödyntäen uusimpia teknologioita, olla kehittämässä DevOps-prosessia ja -käytäntöjä, hallita containereita Kuberneteksella sekä osallistua asiakasprojekteihin. 

Työssäsi pääset etsimään itsenäisesti ratkaisuja skaalautuvuuteen, performance-optimointiin ja mikropalveluihin. Intohimonasi on ruuvata monimutkaisista arkkitehtuureista supernopeita ja häiriöttömiä palveluita käyttäjille. Yhteistyössä muiden kehittäjien kanssa pääset mukaan verkkokauppa-, mikropalvelu- ja integraatioprojekteihin muiden alan johtavien toimijoiden kanssa.

Toivoisimme sinulta

 • Kokemusta ohjelmistokehityksestä sekä näyttöjä muun muassa:
 • Virtualisoinnista ja pilvialustoista (Google Cloud, AWS) sekä vikasietoisuuden ja klusteroinnin rakentamisesta
 • Serveripuolesta, eritoten Linux-ympäristöistä sekä Nginx:stä (LEMP-stack)
 • Valvontatyökaluista, palvelinten optimoinnista (caching, proxyt, high availability)
 • Skriptauksesta / skriptikielistä
 • Varmuuskopioinneista, logienhallinnasta, tietoturvaskannauksista
 • Deploymenttien automatisoinnista (CI, Docker, Bamboo)
 • Ymmärrystä ohjelmoinnista ja ohjelmointikielistä (PHP, Node.js, Python)
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
 • Kiinnostusta koneoppimista ja big dataan perustuvia tekoälyratkaisuja kohtaan
 • Positiivista ja oma-aloitteista asennetta sekä tiimityötaitoja

 

Cloud-tiimissämme saat

 • Vastuullisen ja itsenäisen työnkuvan sekä tiimin täyden tuen arjessa
 • Ajatusten vaihtoa ja sparrailua kokeneiden kollegoiden kanssa
 • Mahdollisuuden vaikuttaa omaan työnkuvaan ja kehittyä osaajana
   
Cloud Architect

Lamia tarjoaa sinulle

Ketteristä työskentelytavoistamme on kitketty pois turha byrokratia, jotta kaikki energia voidaan keskittää olennaisimpaan eli työn tekemiseen. Kun löydämme meille oikeat lahjakkuudet, pidämme huolta siitä, että heille suunnitellut urapolut myös toteutuvat. Meillä viihdytään, mikä näkyy korkeana tyytyväisyytenä ja henkilöstön pysyvyytenä.

Viihtyvyyttä tukevat upouusi toimisto Helsingin ydinkeskustassa, modernit työvälineet, hyvä työergonomia, kattava työterveyshuolto sekä puhelin- ja lounasetu, loistavaa työilmapiiriä unohtamatta. Lisäksi meillä on tarjolla kompensaatiomalleja, joilla palkitsemme sitoutumisesta yritykseen.

Kiinnostuitko?

Mikäli mielenkiintosi heräsi ja haluat liittyä joukkoomme, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää. Lisätietoja tehtävästä antaa Jarmo Krohns: +358 50 569 6043 / jarmo@lamia.fi. Hakemuksesi ja CV:si voit lähettää osoitteeseen careers@lamia.fi

Tietoa Lamiasta

Lamia on vuonna 2012 perustettu kotimainen yritys, joka on kyennyt nopeaan kasvuun ilman ulkopuolista rahoitusta pysyen kannattavana koko toimintansa ajan. Rakennamme digitaalisia palveluita Suomen kiinnostavimmille yrityksille kuten St1, Särkänniemi ja Verifone. Olemme asiakkaidemme pitkäaikainen kumppani, jolta saa keskitetysti korkealaatuiset ecommerce-palvelut strategiasta designiin, ohjelmistokehitykseen ja myynnin tehostamiseen.