Cloud Advisor

Etsimme nyt Cloud Advisoria, jolla on valmiuksia sekä paloa auttaa asiakkaitamme pilvimatkalla ja kehittää Lamian cloud-liiketoimintaa. Oletko etsimämme kokenut ja mutkaton cloud-osaaja? Pilvitiimissämme pääset ammattitaitoiseen porukkaan, jossa asioita tehdään fiksusti, jokainen pääsee vaikuttamaan ja näkemystäsi arvostetaan.

Lamia etsii kokenutta Cloud Advisoria pilviliiketoimintaa vauhdittamaan

Toimit asiakkaidemme luotettuna pilvineuvonantajana ja puhut sujuvasti myös teknisten tekijöiden kanssa. Yhteistyössä cloud- sekä muiden kehitystiimien kanssa hyppäät mukaan verkkokauppa-, mikropalvelu- ja integraatioprojekteihin Suomen johtavien yritysten kanssa. Taustastasi ja kiinnostuksestasi riippuen pääset ratkomaan asiakkaidemme isoja ja pieniä pilvihaasteita sekä suunnittelemaan ja rakentamaan järjestelmiä julkipilveen.

Haluamme haastaa pilvimarkkinaa käytännönläheisellä lähestymisellämme ja avata uusia keskusteluja asiakkaiden kanssa. Tärkeä osa työtäsi onkin osallistua pilviliiketoiminnan muotoiluun yhdessä tähän dedikoidun tiimin kesken. Yhdessä pilvivetäjämme, pilviratkaisujen myynnin ja markkinoinnin sekä teknisten asiantuntijoiden kanssa muodostatte ja kehitätte Lamian pilvilupausta ja olette avainroolissa sitä myös lunastamassa.

Etsimällämme pilvikonsultilla on:

 • Ymmärrystä julkipilvestä ja multi-cloud-toteutuksista.
 • Ymmärrystä pilvistrategiaan, governanceen ja migraatiohin liittyvistä frameworkeista
 • Kokemusta järjestelmien suunnittelusta ja toteutuksesta julkiseen pilveen, tai vähintään osaat suositella asiakkaidemme haasteisiin mielekkäitä teknisiäkin ratkaisuja.
 • Kokemusta pilviarkkitehtuurista, cloudin hyödyntämisestä niin infrana kuin serverless- tai palvelutyyppisesti sekä useamman vuoden työkokemusta pilviratkaisujen parista
 • Proaktiivinen kehitysote niin teknologioihin kuin laajempiin ratkaisuihin ja toimintatapoihin
 • Sujuva suomen ja englannin kielen taito
 • Positiivinen asenne sekä sujuvat tiimityötaidot

Toivomme ylätason ymmärrystä seuraavista teknisistä alueista:

 • Pilvialustat ja niihin liittyvät tuotteet ja ratkaisut esim. Google Cloud, AWS
 • Tietoturva ja monitorointi
 • DevOps
 • Mikropalvelut, API management, integraatiot
 • Tekninen tausta ja osaaminen esimerkiksi ohjelmistokehityksestä tai muulta alueelta katsotaan eduksi
Cloud-tiimimimme odottaa jo uutta kollegaa!

Cloud-tiimissämme saat:

 • Vastuullisen ja itsenäisen työnkuvan sekä tiimin täyden tuen arjessa
 • Mahdollisuuden vaikuttaa Lamian cloud-tekemisen suuntaan
 • Mahdollisuuden vaikuttaa omaan työnkuvaan ja kehittyä osaajana
 • Koulutukset ja sertifioinnit omaa osaamista tukemaan
 • Avainroolin kiinnostavissa ja monipuolisissa verkkokauppa-, mikropalvelu-, integraatio- sekä pilviteknologiaprojekteissa
 • Ajatusten vaihtoa kokeneiden kollegoiden kanssa niin cloud-tiimissä kuin Lamian muilla osaamisalueilla. Designerit, devaajat, data engineerit ja digistrategit arvostavat osaamistasi ja sparraavat mielellään kanssasi.

Lamia tarjoaa sinulle

Ketteristä työskentelytavoistamme on kitketty pois turha byrokratia, jotta kaikki energia voidaan keskittää olennaisimpaan eli työn tekemiseen. Kun löydämme meille oikeat lahjakkuudet, pidämme huolta siitä, että heille suunnitellut urapolut myös toteutuvat. Meillä viihdytään, mikä näkyy korkeana tyytyväisyytenä ja henkilöstön pysyvyytenä.

Viihtyvyyttä tukevat upouusi toimisto Helsingin ydinkeskustassa, modernit työvälineet, hyvä työergonomia, kattava työterveyshuolto, liikunta- ja kulttuurietu sekä puhelin- ja lounasetu, loistavaa työilmapiiriä unohtamatta.

Kiinnostuitko?

Mikäli mielenkiintosi heräsi ja haluat liittyä joukkoomme, lähetäthän hakemuksesi ja CV:si alla olevasta linkistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Jarmo Krohns: +358 50 569 6043 / jarmo@lamia.fi. Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tietoa Lamiasta

Lamia on vuonna 2012 perustettu kotimainen yritys, joka on kyennyt nopeaan kasvuun ilman ulkopuolista rahoitusta pysyen kannattavana koko toimintansa ajan. Sadan ammattilaisen voimin rakennamme digitaalisia palveluita Suomen kiinnostavimmille yrityksille kuten St1, Luhta, Yliopiston Apteekki ja Verifone. Olemme asiakkaidemme pitkäaikainen kumppani, jolta saa keskitetysti korkealaatuiset digi- ja ecommerce-palvelut aina strategiasta designiin ja ohjelmistokehityksestä datapalveluihin sekä kasvumarkkinointiin.

Teknologioitamme
Kehitämme korkean suorituskyvyn Vue-sovelluksia, headless ecommerce -ratkaisuja ja pilvinatiiveja mikropalveluita. Projekteissamme meillä on laajassa käytössä Google Cloud, Magento 2 ja Contentful. Arkkitehtuuriratkaisuissa suosimme modulaarisuutta, mikä takaa ratkaisujen skaalautuvuuden. Meille on tärkeää rakentaa moderneja digitaalisia palveluita moderneilla työkaluilla - emme pohjaa tekemistämme välttämättä mihinkään tiettyyn teknologiaan emmekä jumita legacy-järjestelmissä vaan suosimme MACH-lähestymistä: mikropalvelut, APIt, cloudnative ja headless. Näin kehitämme asiakkaille aikaa kestäviä ja samalla kehittäjäystävällisiä ratkaisuja, joita voidaan laajentaa ja kehittää tehokkaasti.

Mikäli mielenkiintosi heräsi ja haluat liittyä joukkoomme, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää.

Voit hallita omien rekrytointiin liittyvien tietojesi käsittelyä Data & Privacy -sivulla.