Inspiroidu töistämme

Kenkäkauppa Vamsko

Vamsko verkkokauppa

Lamian ja Vamskon yhteistyön tavoitteena oli kehittää kasvavaa digitaalista liiketoimintaa ja luoda järkeviä maksamisen ja logistiikan ratkaisuita. Ketterän kehityksen mallilla liiketoiminta on pystytty laajentamaan ulkomaille ja kauppa kasvaa hurjalla 150 prosentin vuositahdilla. 

Vamos verkkokauppa

Mitä

Skaalautuva verkkokauppa kuluttaja-asiakkaille 

Vamos verkkokauppa

Erityistä

Pohjoismaiden laajuinen kauppa, Multistore, integraatiot toiminnanohjausjärjestelmään, PWA 

Vamos verkkokauppa

Teknologia

Magento, SASS, Prototype.is, Webkit, ES6, Google Cloud 

vamsko
vamos

Tamperelaisesta perheyrityksestä globaaliksi verkkokaupaksi

Vamsko on suomalainen kenkäkauppa, joka palvelee asiakkaitaan kivijalkamyymälänsä lisäksi myös verkossa. Ennen kuin yhteistyö Lamian kanssa aloitettiin 2015, perheyritys oli ajautunut verkkokauppansa kanssa tilanteeseen, jossa kehitys takkuili ja tuloksia ei saatu riittävän nopeasti aikaan.

vamos

Datan avulla kannattavaa kehitystä

Ketterällä mallilla kehitys saatiin kuitenkin nopeasti liikkeelle ja kauppa kasvaa noin 150 % vuodessa. Verkkokauppa toimii Suomen lisäksi myös Ruotsissa ja seuraavana vuorossa on kansainvälisen verkkokaupan luominen. Nopean kasvun edellytyksenä on ollut intensiivinen yhteistyö Lamian ja Vamoksen välillä: kaikkiin tarpeisiin ollaan pystytty vastaamaan joustavasti. 

 

Vamsko and Lamia cooperation

Kannattavaa jatkokehitystä

Datan avulla on tehty oikeita peliliikkeitä tunnistaen kannattavia jatkokehityshankkeita. Esimerkiksi palautusjärjestelmä on integroitu maksujärjestelmiin, mikä mahdollistaa rahan automaattisen palautumisen asiakkaan tilille. Järkevät maksamisen sekä logistiikan ratkaisut ovatkin keskiössä, kun halutaan saavuttaa nopeasti kannattavaa kasvua. Kävijämäärien kasvaessa radikaalisti täytyy pitää huolta siitä, että asiakaskokemus säilyy huipputasolla ja esimerkiksi erilaiset maksutavat on huomioitu. Pelkästään kilpailukykyinen tuote tai hinta ei riitä, vaan myös toimitus- ja palautuskäytännöt on ratkaistava saumattomasti.

vamsko
Seuraavaksi

Särkänniemi