Inspiroidu töistämme

Särkänniemi

Särkänniemi verkkokauppa yhteistyö

Särkänniemi on Suomen toiseksi suurin huvipuisto, joka on avattu jo vuonna 1969. Särkänniemellä oli ennestään olemassa oleva Magento-enterprise verkkokauppa lipunmyyntiin, joka kaipasi uudistusta niin implementaation kuin käyttöliittymänkin osalta. Tarpeiden määrittelyn jälkeen päädyimme korvaamaan kalliimman Magento enterprise-verkkokaupan Magento community-verkkokaupalla. Lisäksi toteutimme integraatiot Särkänniemen taustajärjestelmiin, jotta tilausten käsittely saataisiin mahdollisimman sujuvaksi huippusesonkien aikaan.

Särkänniemi

Mitä

B2C responsiivinen Magento-verkkokauppa, tiedonsiirto integraatioväylän kanssa.

Särkänniemi

Erityistä

Kustomoidut tuotetyypit, suuret kävijäpiikit sesonkipäivinä, mahdollisimman helppo mobiiliostaminen jopa huvipuistokäynnin aikana.

Särkänniemi

Teknologia

Magento, ES6, Browserify, Redis, SASS

särkänniemi
Särkänniemi verkkokauppa yhteistyö

Integraatioväylä

Erityisesti integraatioiden nopeuteen on kiinnitetty huomiota, sillä tilausmäärät ovat kiireisimpinä päivinä suuria. Verkkokauppa keskustelee kaksisuuntaisesti integraatioväylän kanssa, jolloin mm. tilaukset ja asiakastiedot saadaan synkronoitua vaivattomasti. Särkänniemen hulvaton värimaailma antoi verkkokaupan ulkoasun suunnittelulle ainutlaatuiset eväät. Ilmettä jatkettiin luomalla kaikille tuotetyypeille oma symboli ja väri. Koska Särkänniemellä on verkkosivut erikseen, mennään verkkokaupassa suoraan asiaan listaamalla kaikki tuotteet heti etusivulla. Määrätietoinen ostaja voi lajitella tuotteita tarpeensa mukaan kun taas pohdiskeleva ostaja voi selata koko tarjooman scrollaamalla läpi.

särkänniemi

Kustomoidut tuotetyypit

Magentosta löytyviä tuotetyyppejä kustomoitiin Särkänniemen tarpeisiin, sillä tuotekattaus on hyvin monipuolinen (rannekkeita, lahjakortteja, kausikortteja, herkkuseteleitä). Niiden tilaamiseen liittyy erilaisia tietoja, joiden esittämiseen vakiotoiminnot eivät tarjonneet riittäviä ratkaisuja.

Särkänniemi ja Lamia yhteistyö
Seuraavaksi

ID Hair