Töitämme

Polarn O. Pyret

polarn o pyret verkkokauppa

Polarn O. Pyret on monikansallinen lastenvaatteiden valmistaja sekä jälleenmyyjä, joka palvelee asiakkaitaan sekä verkossa että myymälöissä. Lamian ja Polarn O. Pyretin yhteistyö alkoi, kun aiemmin käytetty verkkokauppa-alusta sekä kassajärjestelmä olivat tulleet elinkaarensa päähän.

Polarn O. Pyret

Mitä

Business to customer responsiivinen Magento-verkkokauppa, integraatio ERPLY-toiminnanohjaus/kassajärjestelmään.

Polarn O. Pyret

Erityistä

Kävijämäärien suuri päivittäinen vaihtelu, laajat sisällönhallinnan työkalut, Omnichannel-toiminnot kassajärjestelmän kanssa, monipuolinen kanta-asiakasohjelma.

Polarn O. Pyret

Teknologia

Magento, SASS, JSON-API, Redis, Wordpress

polarn

Raikas brändin mukainen ilme

Polarn O. Pyret -verkkokaupan ilme rakennettiin yrityksen tarkan graafisen ohjeiston mukaan. Lopputuloksena syntyi raikas, värikäs ja graafinen verkkokauppa, joka puhuu Polarn O. Pyret -brändin kieltä. Ulkoasu mahdollistaa myös muuntautumisen useasti vaihtuvien kampanjoiden mukaan ja tulet huomaamaan, että väritys ja tunnelma kaupassa päivittyvät kuukausittain tai jopa useammin.

polarn

Ostamisen ja hallinnan vaivattomuutta

Omnichannel-integraatiossa kassajärjestelmään on ajatuksena ostamisen helppous, ja toisaalta hallinnan vaivattomuus. Mm. varastosaldot päivittyvät reaaliaikaisesti, verkkokaupasta ostettuja tuotteita voi palauttaa myymälään, asiakas pystyy katsomaan myymälöiden saldot verkosta, lahjakortit toimivat sekä myymälöissä että verkkokaupassa jne. Eräs tärkeä yksityiskohta on myös kanta-asiakaspisteiden kertyminen sekä myymälä-että verkkokauppaostoksista asiakastilille. Maksujen palautus ja muut päivittäiset toimenpiteet on automatisoitu mahdollisimman pitkälle.

polarn
polarn

Polarn O. Pyret -verkkokauppa toimii myös verkkosivuna ja sieltä löytyy paljon sekä pysyvää että ajankohtaista sisältöä. Verkkokauppaan on integroitu Wordpress, joka tekee sisällönhallinnasta vaivatonta. TIETOA MEISTÄ- ja INSPIROIDU -osiot on rakennettu lähes kokonaan Wordpressin päälle, jotta niiden päivittäminen on verkkokaupan ylläpitäjälle helppoa.

POP. TYYLIT on Magentoon rakennettu kustomoitu kuvapankki, jossa on esitelty Polarn O. Pyret -vaatteista koottuja asukokonaisuuksia. Asukokonaisuuden ostaminen on tehty äärimmäisen helpoksi tuomalla verkkokaupan tuotteet inspiraatiokuvien yhteyteen.

Seuraavaksi

IdHAIR