IdHAIR

Idhair verkkokauppa

Vuonna 2015 IdHAIR koki tarpeen uudistaa verkkokauppaansa, sillä se ei vastannut sitä tasoa, jota B2B- ja B2C-asiakkaille haluttiin tarjota. Vanha teknologia vaihdettiin Magentoon, jotta pystyttiin rakentamaan skaalautuvampi ja responsiivisempi ympäristö. 

IdHAIR verkkokauppa

Mitä

Responsiiviset B2B- ja B2C-verkkokaupat multisite-toteutuksena 

IdHAIR verkkokauppa

Erityistä

Retina-valmius, multisite-toteutus Wordpressillä 

IdHAIR verkkokauppa

Teknologia

Magento, Pupesoft, Wordpress, AJAX, HTML5, Google API

idhair

Suomalainen hiusalan edelläkävijä

IdHAIR Finland Oy on suomalainen kampaamoalan maahantuoja ja valmistaja, joka palvelee digitaalisesti sekä kampaamoalan ammattilaisia ja opiskelijoita sekä kuluttajia. Yrityksen laaja tuotevalikoima käsittää alan kiinnostavimmat hiustenhoito- ja muotoilutuotteet, tarvikkeet, laitteet, kalusteet ja hiustenpidennykset. 

idhair

Magento Multisite

IdHAIR-verkkokaupassa hyödynnettiin Magenton multisite-toiminnallisuutta, jonka myötä yhden hallintopaneelin kautta voidaan hallita useampaa verkkokauppaa. Lopputuloksena oli yhtenäinen palvelukanava ja moderni käyttöliittymä sekä B2B- että B2C-asiakkaille. 

idhair

B2B-tehokkuutta

Magenton soveltuvuus B2B-ratkaisuihin tuli todistettua IdHairin verkkokauppaprojektin ja jatkokehitysvaiheen aikana monesti. Yritysasiakkaat pystyvät näkemään omat hintansa, toimitus- ja maksutapansa sekä heille räätälöidyn tuotevalikoiman. Myös sisältö on täysin rajattavissa asiakasryhmäkohtaisesti. Kaiken tämän hallinta onnistuu ylläpidon näkökulmasta yhden käyttöliittymän kautta.

Seuraavaksi

Vamos