Tietoa yrityksestä Lamia

Unmatched digital competence

Lamia kehittää asiakkaidensa digitaalista liiketoimintaa KPI-lähtöisesti yhdistämällä älykkään strategian, oivaltavan palvelumuotoilun sekä huipputeknologian. Olemme asiakasyritystemme strateginen kumppani, jonka tavoitteena on kehittää olemassaolevaa tai luoda kokonaan uutta liiketoimintaa dataa, teknologiaa ja uusia toimintamalleja hyödyntäen. 

 

Lue lisää
Kaiken tekemisen taustalla

Strategisen yhteistyön perusta

Tietoa yrityksestä Lamia

Asiakastyytyväisyys

Läpinäkyvyys tekemisessä, realistiset suunnitelmat ja asiakkaan liiketoiminnan ymmärtäminen luovat pohjan menestyksekkäälle toiminnalle.

Tietoa yrityksestä Lamia

KPI-lähtöisyys

Muutamme vision ja strategian tavoitteiksi, mittareiksi ja toimintasuunnitelmaksi. Tämä mahdollistaa vaiheissa etenemiseen ja tulosten kommunikoinnin päättäjille.

Tietoa yrityksestä Lamia

Korkea laatu

Ilman erityistä panostamista laatuun on mahdotonta optimoida muuta kuin lyhyttä aikaväliä digitaalisen kyvykkyyden luomisessa.

Digitaalisen liiketoiminnan kehittäminen

Tavoitteena liiketoiminnan uudistaminen ja optimointi moderneilla työkaluilla

Rakennamme digitaalisia palveluita monien eri toimialojen yrityksille, kuten St1, Särkänniemi, Verifone ja Polarn O. Pyret. Näitä yrityksiä yhdistää kuitenkin halu uudistua, luoda uutta liiketoimintaa ja saavuttaa kilpailuetua digitalisaation ja modernien teknologioiden vauhdittamana. Koko Lamian tarjooma ecommercesta data scienceen, sekä strategiasta designiin, on optimoitu kattamaan keskeiset osa-alueet, jotka yhteen toimiessaan mahdollistavat tämän. Usein konsultoimme asiakkaitamme myös toimittajien hallinnassa, järjestelmäarkkitehtuurissa ja digitaalisen liiketoiminnan tavoitteiden asettamisessa. 

Uskomme että digitaalisuus ei ole itseisarvo, sillä palvelut saattavat muodostua helposti enemmänkin kulueriksi kuin tuottaviksi investoinneiksi. Siksi kaikki digitaalinen kehitystyömme pohjautuukin dataan ja keskittyy kasvattamaan asiakasyritystemme liikevaihtoa pitkäjänteisesti. Otamme huomioon kaikissa ratkaisuissa niin kestävät teknologiat, laadunvarmistuksen, jatkokehityksen kuin tietoturvankin, suorituskykyä unohtamatta. Lamia on Magenton Adoben ja Google Cloud Platformin virallinen kumppani. Henkilöstömme on laajalti sertifioitua em. alustojen hyödyntämiseen.

Määrätietoista kasvua

Suomen 4. nopeiten kasvava teknologiayritys

Joulukuussa 2017 julkaistiin vuoden 2017 Deloitte Technology Fast 50 -listaus, jossa valitaan vuosittain nopeiten kasvaneet teknologiayritykset. Kasvun mittarina käytetään liikevaihdon kumulatiivista kasvua viimeisen neljän vuoden ajalta. Lamia otti ansaitusti paikan neljänneltä sijalta.

Deloitte listaus 2017 Lamia

Tavoitteena jatkuva kehittyminen

Tuloksiin pääseminen vaatii osaavan tiimin ja selkeät tavoitteet. On myös olennaista jatkuvasti kyseenalaistaa omat prosessit ja arvioida saavutettua lopputulosta sekä pyrkiä koko ajan parantamaan näitä. Olemme aina valmiita laittamaan osaamisemme koetukselle asiakkaidemme menestyksen puolesta. Lamia on perustettu vuonna 2012 ja olemme kasvaneet täysin omavaraisina tulorahoituksella yli viiden miljoonan euron liikevaihtoon(2018). 

Liikevaihto Lamia
Tutustu lamialaisiin

Uteliaasti kohti haasteita

Uskomme että onnelliset ja sitoutuneet osaajat luovat pohjan onnistuneille asiakasprojekteille ja menestyksekkäälle liiketoiminnalle. Intohimo työtä kohtaan heijastuu palveluihin niin, että pystymme kehittymään jatkuvasti. Otamme uteliaasti asiakasyritystemme liiketoiminnalliset haasteet vastaan ja keksimme uuden tavan kääntää ne menestystarinaksi. Mikä sinun haasteesi on? 

Tietoa yrityksestä Lamia
Tietoa yrityksestä Lamia
Tietoa yrityksestä Lamia
Tietoa yrityksestä Lamia
Tietoa yrityksestä Lamia
Tietoa yrityksestä Lamia
Tietoa yrityksestä Lamia
Tietoa yrityksestä Lamia
Tietoa yrityksestä Lamia
Tietoa yrityksestä Lamia
Tietoa yrityksestä Lamia

Pistäydy kahville

Runeberginkatu 5 B 6. krs
00100 Helsinki
Suomi