digitaalinen markkinointi ja viestintä palvelut

Markkinointi ja viestintä

Oli verkkokauppa kuinka toimiva tahansa, kävijät eivät eksy sinne vahingossa. Lamian digitaalisen markkinoinnin ja viestinnän palvelut pitävät huolta siitä, että oikea viesti tavoittaa oikean kohderyhmän ja asiakaskokemus pysyy tasalaatuisena kanavasta riippumatta. 

Palvelut
Digitaalinen markkinointi ja viestintä palvelut

Markkinoinnin strategia

Digitaaliselle markkinoinnille asetetaan liiketoiminnan kasvua tukevat tavoitteet. Strategian pohjalle toteutetaan markkinatutkimus, kilpailija-analyysi sekä kohderyhmien kartoitus. 

Digitaalinen markkinointi ja viestintä palvelut

Viestintä

Digitaalinen viestintä ulottuu niin verkkosivuston tai -kaupan sisältöön kuin mainosteksteihin, blogiartikkeleihin, tiedotteisiin, somepäivityksiin ja sähköpostimarkkinointiin. Meiltä saat sekä monikanavaisen strategian että toteutuksen.

Digitaalinen markkinointi ja viestintä palvelut

Online-mainonta ja analytiikka

Hakukone- ja Google-mainonta, display, ohjelmallinen, kohdennettu Facebook-, LinkedIn-, Twitter- ja Instagram-mainonta, ostoskorianalyysit, ostopolkuanalyysit, liidien pisteytys. 

Miksi panostaa markkinointiin?

Digitaalisen markkinoinnin ja viestinnän tavoitteena on ensin saada oikea kohderyhmä verkkosivustolle ja sen jälkeen tehdä ostamisesta mahdollisimman helppoa. Strategia, budjetti ja toimenpiteet heijastavat liiketoimintasuunnitelmaa ja kasvutavoitteita. 

Ilman vahvaa analytiikan hyödyntämistä markkinointi jää helposti irralliseksi investoinniksi, joka ei koskaan maksa itseään takaisin. Tämän takia Lamian markkinointi- ja viestintäpalvelut noudattavatkin samaa kaavaa kuin ohjelmistokehityksen palvelut: toimenpiteitä arvioidaan niiden kannattavuuden kautta ja kehityksessä käytetään jatkuvaa A/B -testausta. 

 

Digitaalinen markkinointi ja viestintä palvelut

Ei kulu, vaan kannattava investointi

Ymmärtämällä asiakkaan ostoprosessia luomme monikanavaisia markkinoinnin ratkaisuja, jotka perustuvat dataan. Oikeat viestit, oikeaan aikaan auttavat kasvattamaan asiakassuhteitasi, lisäämään uskollisuutta ja tarjoavat paremman tuoton markkinoinnin panostuksillesi. Tarjoamme ratkaisuja aina näkyvyyden ajamisesta kestävien asiakkuuksien rakentamiseen. 

Emme usko vuosia kestäviin brändiuudistuksiin, vaan pyrimme jatkuviin parannuksiin, joilla saamme sekä lyhyen että pitkän aikavälin tuloksia. Otamme huomioon liiketoiminnan kokonaisuutena ja vaikka keskitymme markkinoinnin toteutuksessa digitaaliseen puoleen, otamme strategiassa myös mahdollisen kivijalan huomioon. Vahvuutenamme on tiivis yhteistyö designin ja käytettävyyden ammattilaistemme kanssa sekä vahva myynnillinen osaaminen eri aloilta. 

markkinointi analytiikka

Ammattimaista analytiikkaosaamista

Kaikki verkkopalvelun kehitystyö pohjautuu dataan. Esimerkiksi tehostetun verkkokaupan raporteilla saat korvaamatonta tietoa asiakkaidesi ostokäyttäytymisestä. B2B-asiakkaille voimme toteuttaa räätälöidyt raportit ja pisteytysmallit, joiden avulla keräät myyntitiimillesi arvokasta tietoa verkkosivujesi vierailijoista. Analytiikan avulla pyrimme tuottamaan uutta tietoa, tunnistamaan kaavoja ja riippuvuuksia sekä tuottamaan ennusteita optimaalisten tulosten takaamiseksi. Toteutamme myös tagien hallintajärjestelmien asennukset ja käyttöönotot.

Ota yhteyttä

Kiinnostaako yhteistyö?

Jätä viesti, mikäli haluaisit kuulla lisää markkinointi- ja viestintäpalveluistamme.