Magento verkkokauppa toimittaja

Magento 2 -ratkaisut

Toimitamme monikanavaisia verkkokaupparatkaisuja Magento-alustalla. Teknologinen edelläkävijyys ja laaja kokemuksemme Magenton soveltamisesta eri toimialoille tekevät meistä ensiluokkaisen Magento-toimittajan. Meiltä saat myös vaativat integraatioratkaisut sekä tukea järjestelmäarkkitehtuurin suunnitteluun. 

Lue lisää
Lamia on

Magenton virallinen kumppani

Magento-kumppaneiden tulee osoittaa hallitsevansa asennukset, sitoutua pätevän kehitys-, myynti- ja markkinointitiimin käyttämiseen ja toteuttaa Magento Enterprise -asennuksia tasaiseen tahtiin joka vuosi. Virallisen kumppanin tunnistaa Magenton myöntämästä badgesta.

magento_certified_partner

Kustomoidut Magento-ratkaisut

Teemme Magentolla kustomoidut verkkokaupat tai -palvelut täysin projektikohtaisesti. Ratkaisut suunnitellaan skaalautuviksi, joten ne sopivat käytettäväksi niin pienille kuin suurillekin yrityksille, jotka haluavat tarjota laadukkaan käyttäjäkokemuksen asiakkaalleen. Järjestelmä kasvaa asiakkaan tarpeiden mukaisesti ja on helposti laajennettavissa sekä integroitavissa muihin keskeisiin järjestelmiin. Lamian vahvuutena on kokemus digitaalisen liiketoiminnan kehittämisestä yhdistettynä vankkaan osaamiseen designista sekä markkinoinnista: pystymme toimittamaan kannattavan verkkopalvelun, jossa on huomioitu kehitystarpeet pitkällä aikavälillä.

Tiedätkö mihin kaikkeen Magento 2 -verkkokauppa taipuu? Tutustu Magento 2 -ominaisuuksiin täällä. 

Magento vaatii erikoistumista

Neuvomme kaikissa toteutuksen vaiheissa ja tarvittaessa annamme omia näkemyksiämme, jotka pohjautuvat satojen Magento-projektien tuomaan kokemukseen. Emme nosta käsiemme pystyyn haastavampienkaan kehitystarpeiden kohdalla. Lamia on oikea digitaalinen kumppani, olit sitten perustamassa ensimmäistä verkkokauppaa tai haet luotettavaa toimijaa vaativan verkkokauppajärjestelmän jatkokehitykseen ja ylläpitoon. Toteutamme kaikenkokoisia projekteja alkaen suoraviivaisista käyttöönotoista, jatkuen mobiilioptimoituihin, integroituihin verkkokauppakokonaisuuksiin. 

Magento toimittaja Helsinki
Magenton hyödyt

Miksi valita Magento verkkokauppa-alustaksi?

Magento verkkokauppa kokemuksia

Skaalautuvuus

Magenton multisite-ominaisuuden myötä samalla toteutuksella voidaan esimerkiksi helposti tehdä eri näkymiä eri asiakkaille tai lokalisoida maavalinnan perusteella.

Magento verkkokauppa kokemuksia

Rajattomat mahdollisuudet

Magento-verkkokauppa taipuu hyvin erilaisten liiketoimintojen vaatimuksiin joustavuutensa ansiosta ja sillä pystytään mallintamaan helposti monenlaisia tarpeita.

Magento verkkokauppa kokemuksia

Vahva toimija

Magenton yhteisö ja suosio takaavat sen jatkuvuuden sekä jatkuvan kehityksen. Uusia ominaisuuksia julkaistaan jatkuvasti sekä lisäosien saatavuus on hyvä.

Ota yhteyttä

Haluaisitko lisää tietoa Magento-ratkaisuista?

Harkitsetko eri verkkokauppa-alustoja tai mietitkö uuden online-palvelun kehittämistä? Autamme mielellämme jo suunnitteluvaiheessa, jotta teet parhaan ratkaisun pitkällä aikavälillä. Meillä on kokemus yli sadasta Magento-toteutuksesta.