Magento verkkokauppa toimittaja

Magento 2 -ratkaisut

Toimitamme monikanavaisia verkkokaupparatkaisuja Magento-alustalla. Teknologinen edelläkävijyys ja laaja kokemuksemme Magenton soveltamisesta eri toimialoille tekevät meistä ensiluokkaisen Magento-toimittajan. Toteutamme sekä kansallisia että kansainvälisiä hankkeita skaalaten asiakkaan digitaalista liiketoimintaa merkittävästi.

Lue lisää
Magenton hyödyt

Miksi valita Magento verkkokauppa-alustaksi?

Magento verkkokauppa kokemuksia

Skaalautuvuus

Magenton multisite-ominaisuuden myötä samalla toteutuksella voidaan esimerkiksi helposti tehdä eri näkymiä eri asiakkaille tai lokalisoida maavalinnan perusteella.

Magento verkkokauppa kokemuksia

Rajattomat mahdollisuudet

Magento-verkkokauppa taipuu hyvin erilaisten liiketoimintojen vaatimuksiin joustavuutensa ansiosta ja sillä pystytään mallintamaan helposti monenlaisia tarpeita.

Magento verkkokauppa kokemuksia

Vahva toimija

Magenton yhteisö ja suosio takaavat sen jatkuvuuden sekä jatkuvan kehityksen. Uusia ominaisuuksia julkaistaan jatkuvasti sekä lisäosien saatavuus on hyvä.

Magento toimittaja Helsinki

Lamia on Magenton virallinen kumppani

Rakennamme verkkokaupat Magenton verkkokauppa-alustaan pohjautuen projektikohtaisesti. Lamian Magento-verkkokaupparatkaisu on suunniteltu täysin skaalautuvaksi, joten se sopii niin pienille kuin suurillekin yrityksille, jotka haluavat tarjota laadukkaan käyttäjäkokemuksen asiakkaalleen. Järjestelmä kasvaa tarpeiden mukana ja on helposti laajennettavissa sekä integroitavissa muihin keskeisiin järjestelmiin. Lamian vahvuutena on voimakas asiakaslähtöisyys, vankka osaaminen sekä visuaalisen tinkimättömyyden yhdistäminen huippuluokan tekniseen toteutukseen.

Mitä intuitiivisempi käyttäjäkokemus, sitä monisyisempi suunnitteluprosessi

Neuvomme kaikissa toteutuksen vaiheissa ja tarvittaessa annamme omia näkemyksiämme ratkaisuihin. Lisäksi emme nosta käsiämme pystyyn haastavampienkaan tarpeiden edessä. Rakennamme verkkokaupparatkaisuja ensimmäisen verkkokaupan perustamisesta aina vaativien verkkokauppajärjestelmien jatkokehitykseen ja ylläpitoon. Toteutamme kaikenkokoisia projekteja alkaen suoraviivaisista käyttöönotoista, jatkuen mobiilioptimoituihin, integroituihin verkkokauppakokonaisuuksiin.

Ota yhteyttä

Haluaisitko lisää tietoa Magento-ratkaisuista?

Harkitsetko eri verkkokauppa-alustoja tai mietitkö uuden online-palvelun kehittämistä? Autamme mielellämme jo suunnitteluvaiheessa, jotta teet parhaan ratkaisun pitkällä aikavälillä. Meillä on kokemus yli sadasta Magento-toteutuksesta.