Magento palvelut Helsinki

Magento 2 -ratkaisut

Olemme erikoistuneet toimittamaan monikanavaisia verkkokaupparatkaisuja Magento-alustalla. Teknologinen edelläkävijyys ja laaja kokemuksemme Magenton soveltamisesta eri toimialoille tekevät meistä ensiluokkaisen ohjelmistokumppanin. Toteutamme sekä kansallisia että kansainvälisiä hankkeita, tavoitteenamme skaalata asiakkaan digitaalista liiketoimintaa merkittävästi.

Lue lisää
Magenton hyödyt

Miksi valita Magento verkkokauppa-alustaksi?

magento

Skaalautuvuus

Magenton multi-site- ominaisuuden myötä samalla toteutuksella voidaan esimerkiksi helposti tehdä eri näkymiä eri asiakkaille tai lokalisoida maavalinnan perusteella.

magento

Rajattomat mahdollisuudet

Magento-verkkokauppa siis taipuu hyvin erilaisten liiketoimintojen vaatimuksiin joustavuutensa ansiosta, ja sillä pystytään mallintamaan helposti monenlaisia tarpeita.

magento

Vahva toimija

Magenton yhteisö ja suosio takaavat sen jatkuvuuden sekä jatkuvan kehityksen. Uusia ominaisuuksia julkaistaan jatkuvasti sekä lisäosien saatavuus on hyvä.

Magento toimittaja Helsinki

Lamia on Magenton virallinen kumppani

Rakennamme verkkokaupat Magenton verkkokauppa-alustaan pohjautuen projektikohtaisesti. Lamian Magento-verkkokaupparatkaisu on suunniteltu täysin skaalautuvaksi, joten se sopii niin pienille kuin suurillekin yrityksille, jotka haluavat tarjota laadukkaan käyttäjäkokemuksen asiakkaalleen. Järjestelmä kasvaa tarpeiden mukana ja on helposti laajennettavissa sekä integroitavissa muihin keskeisiin järjestelmiin. Lamian vahvuutena on voimakas asiakaslähtöisyys, vankka osaaminen sekä visuaalisen tinkimättömyyden yhdistäminen huippuluokan tekniseen toteutukseen.

magento

Mitä intuitiivisempi käyttäjäkokemus, sitä monisyisempi suunnitteluprosessi

Neuvomme kaikissa toteutuksen vaiheissa ja tarvittaessa annamme omia näkemyksiämme ratkaisuihin. Lisäksi emme nosta käsiämme pystyyn haastavampienkaan tarpeiden edessä. Rakennamme verkkokaupparatkaisuja ensimmäisen verkkokaupan perustamisesta aina vaativien verkkokauppajärjestelmien jatkokehitykseen ja ylläpitoon. Toteutamme kaikenkokoisia projekteja alkaen suoraviivaisista käyttöönotoista, jatkuen mobiilioptimoituihin, integroituihin verkkokauppakokonaisuuksiin.

Magento verkkokauppa Helsinki