Lisäarvopalvelut

Lisäarvopalvelut

Lamia huolehtii kumppanina siitä, että yrityksesi digitaaliset palvelut pysyvät ajan hermolla ja teillä on käytettävissä kaikki moderneimmat palvelut kuten koneoppiminen, erilaiset tekoälyalgoritmit, puheentunnistus ja speech-to-text-rajapinnat. Olemme edelläkävijöitä, jotta asiakkaammekin voivat olla. 

Lue lisää

Digitaalisten arvotekijöiden jäljillä

Pilvialustoilla voidaan tehostaa merkittävästi devops-prosesseja ja ajaa täysin uudenlaisia ympäristöjä. Yksi näiden kanssa yhtä tärkeä, ja tulevaisuudessa todennäköisesti entistä tärkeämpi osa-alue on kuitenkin rajapintojen kautta käytettävät lisäarvopalvelut. Näitä ovat mm. koneoppiminen, erilaiset tekoälyalgoritmit, puheentunnistus, speech-to-text-rajapinnat jne.

"Constant development is the law of digital life."

Lisäarvopalvelut Lamia

Ketterää kilpailukykyä

Verkkopalveluihin voidaan toteuttaa näiden rajapintojen ja kyvykkyyksien avulla yllättävänkin helposti ominaisuuksia, jotka aiemmin olisivat vaatineet kokonaisia kehitystiimejä tuekseen. Lisäksi saadaan hyötyä siitä, että suuret toimijat, kuten Google ja Amazon, panostavat jatkuvasti lisäarvopalveluiden kehitykseen merkittäviä summia. Olemassa olevat palvelut siis kehittyvät ja mahdollistavat koko ajan uusia asiakaskokemusta parantavia ominaisuuksia digitaalisiin järjestelmiin.

Koneoppiminen ja verkkokauppa

Mitä lisäarvopalvelut sitten käytännössä tarkoittavat? Verkkokaupan kehittämisessä voidaan hyödyntää esimerkiksi koneoppimista ja tunnistaa sen avulla ei-kirjautuneet käyttäjät ja yhdistää ne tiettyyn segmenttiin, jonka perusteella voidaan kustomoida tuotenäkymää.