Liiketoiminnan kehittäminen

Digitaalinen liiketoiminta

Rakennamme kestävää kilpailuetua verkossa yhdistämällä liiketoimintakonsultoinnin vahvaan osaamiseen enterprise-arkkitehtuurista, analytiikasta, ROI-pohjaisesta datalla johtamisesta, palvelumuotoilusta sekä ohjelmistokehityksestä. 

Lue lisää
KPI-lähtöinen strategia

KPI-lähtöinen strategia

Digitaalisen palvelun jatkuva kehitys on elintärkeää, mikäli halutaan kasvattaa liikevaihtoa. Kerätyn datan avulla suunnittelemme yhdessä, millaisiin toimenpiteisiin kannattaa investoida, jotta kehitys on kannattavaa.

Myynnin tehostaminen

Myynnin tehostaminen

Online-myynnissä on samat perusperiaatteet kuin offlinessa, mutta toteutustavat ovat erilaisia. Me autamme sijoittelemaan tuotteet oikein, lisäämään ostofrekvenssiä ja kasvattamaan keskiostosta sekä konversiota.

Markkinointi ja viestintä

Markkinointi ja viestintä

Kävijät eivät eksy digitaaliseen kanavaan vahingossa. Lamian digitaalisen markkinoinnin ja viestinnän palvelut pitävät huolta siitä, että oikea viesti tavoittaa oikean kohderyhmän ja asiakaskokemus pysyy linjassa kanavasta riippumatta.

Kaikki ecommerce-palvelut keskitetysti

Intohimo oman osaamisen kehittämiseen sekä erikoistuminen maailman johtavaan verkkokauppateknologiaan Magentoon on tarjonnut meille mahdollisuuden kehittää aidosti lisäarvoa tuottavia innovaatioita ja tukea Suomen johtavien yritysten sähköisen liiketoiminnan kasvua. Lamia on täyden palvelun ecommerce-talo, josta saat Suomen parhaat ammattilaiset käyttöösi niin KPI-lähtöisen strategian kehittämiseen, myynnin optimointiin verkkokaupassa sekä markkinointiviestintään. 

 

digitaalinen liiketoiminta konsultointi

Datan kautta tavoitteisiin

Vahvuutenamme on laaja-alainen näkemys digitaalisen liiketoiminnan kehittämisessä  ja vankka kokemus eri toimialoilta. Pääsemme parhaimpiin tuloksiin, koska pidämme langat käsissämme niin prosessin aikana kuin jatkokehitysvaiheessa. Emme myy palveluita, joita asiakasyrityksemme eivät tarvitse. Lähtökohta kaikelle tekemisellemme on liikevaihdon kasvattaminen. 

Datan avulla pystymme todentamaan, mitkä toimenpiteet ovat liiketoiminnalle kannattavimpia ja mitkä taas pelkästään investointeja, jotka eivät koskaan maksa itseään takaisin.

Sitoutunut kumppani kehitystyöhön

Haluamme olla asiakasyritystemme sitoutunut kumppani, joka kehittää pitkäjänteisesti verkkoliiketoimintaa sen eri osa-alueilla. Arvioimme KPI-lähtöisen strategian kautta, millaisiin ohjelmistokehityksen, myynnin, käytettävyyden tai markkinoinnin palveluihin kannattaa kulloinkin investoida. Yleisimpiä kehityskohteita ovat: 

- Konversioprosentti, ostofrekvenssin ja keskiostoksen kasvattaminen 
- Verkkokaupan ja kivijalkamyymälän-/myymälöiden yhdistäminen saumattomaksi konseptiksi 
- Uusien asiakkaiden hankkiminen
- Asiakkaiden sitouttaminen ja aktivointi oikeaan aikaan 
- Bränditunnettuuden kehittäminen
- Datan hyödyntäminen 
- Monikanavainen mainonta ja uudelleenmarkkinointi 
- Maksutavat verkkokaupassa
- Integraatioratkaisut, PWA
- Järjestelmäarkkitehtuurin suunnittelu, master data, roadmapit