Liiketoiminnan kehittäminen

Digitaalinen liiketoiminta

Rakennamme kestävää kilpailuetua verkossa yhdistämällä liiketoimintakonsultoinnin vahvaan osaamiseen markkinoinnista, analytiikasta, viestinnästä, käytettävyydestä sekä ohjelmistokehityksestä. 

Lue lisää

Kaikki ecommerce-palvelut keskitetysti

Intohimo oman osaamisen kehittämiseen sekä erikoistuminen maailman johtavaan verkkokauppateknologiaan Magentoon on tarjonnut meille mahdollisuuden kehittää aidosti lisäarvoa tuottavia innovaatioita ja tukea Suomen johtavien yritysten sähköisen liiketoiminnan kasvua. Lamia on täyden palvelun ecommerce-talo, josta saat Suomen parhaat ammattilaiset käyttöösi niin KPI-lähtöisen strategian kehittämiseen, myynnin optimointiin verkkokaupassa sekä markkinointiviestintään. 

 

Digitaalisen liiketoiminnan kehittäminen

Datan kautta tavoitteisiin

Vahvuutenamme on laaja-alainen näkemys digitaalisen liiketoiminnan kehittämisessä  ja vankka kokemus eri toimialoilta. Pääsemme parhaimpiin tuloksiin, koska pidämme langat käsissämme niin prosessin aikana kuin jatkokehitysvaiheessa. Emme myy palveluita, joita asiakasyrityksemme eivät tarvitse. Lähtökohta kaikelle tekemisellemme on liikevaihdon kasvattaminen. 

Datan avulla pystymme todentamaan, mitkä toimenpiteet ovat liiketoiminnalle kannattavimpia ja mitkä taas pelkästään investointeja, jotka eivät koskaan maksa itseään takaisin.