Miksi valita Lamia kumppaniksi digitaalisen liiketoiminnan kehitykseen?

Digitaalinen liiketoiminta kumppani

Lamia on suomalainen liiketoiminnan digitalisoija, jonka erityisosaamista ovat vaativat verkkokaupparatkaisut. Kehitämme asiakkaidemme digitaalista liiketoimintaa KPI-lähtöisesti yhdistämällä älykkään strategian, oivaltavan palvelumuotoilun sekä huipputeknologian. Miksi Lamiaa kannattaa harkita kumppaniksi digitaalisen liiketoiminnan kehitykseen? 

 

Mitä teemme

Keskitettyä ecommerce-osaamista

Olemme Suomen ainoa puhtaasti ecommerce-kenttään keskittynyt ohjelmistotalo, jolta löytyy korkealaatuinen teknologinen osaaminen. Toteutamme vaativat Magento-ratkaisut ja järjestelmien väliset integraatiot. Lisäksi olemme erikoistuneet: 

 

 

Miksi valita Lamia
yhteistyössä

Magenton ja Google Cloud Platformin virallinen kumppani

Panostamme vain laadukkaisiin ratkaisuihin, joilla voimme luoda lisäarvoa asiakasyritystemme digitaaliselle liiketoiminnalle. Emme mene siitä, mistä aita on matalin, vaan teemme aikaa kestäviä, skaalautuvia palveluita.

Google Cloud Partner
Adobe Bronze Solution Partner
Magento 2 Certified
Contentful Bronze Solution Partner
Yhteistyössä Canter
Luotettavaa kumppanuutta

Moderni edelläkävijä

Lamialla on vahva kokemus digitaalisen liiketoiminnan kehittämisestä. Laaja näkemyksemme ottaa online-kentän lisäksi huomioon myös offline-kaupan, kun on kyse monikanavaisista ratkaisuista.

Uskomme että kaikkien ecommerce-palveluiden keskittäminen yhdelle pitkäaikaiselle kumppanille on kannattavinta. Tällöin kaikki tehdyt ratkaisut tukevat parhaiten toisiaan sekä virheet ja turha työ voidaan minimoida. Olemme ajan hermolla teknologian kehityksessä ja osaamme arvioida asiakasyritystemme eduksi, mihin asioihin kannattaa milloinkin panostaa. Ei ole kyse pelkästään siitä, mitä tehdään, vaan mikä on toimenpiteiden ajoitus sekä suoritusjärjestys. 

 

Keitä olemme

Poikkeukselliset osaajat

Rekrytoimme jokaisen osa-alueen huipputekijät ja panostamme siihen, että heidän osaamisensa kehittyy sekä spesifillä tasolla että poikkitieteellisesti. Tämänkaltainen mikrotason poikkitieteellisyys mahdollistaa sen, että jokainen toimija tekee valistuneita päätöksiä, jotka ottavat kokonaisuuden järkevästi huomioon. 

Miksi valita Lamia
Töitämme

Esimerkkikeissejä

Olemme tehneet muun muassa seuraavanlaisia toteutuksia: 

  • Lupaavan verkkokaupan skaalaaminen kansainväliseksi liiketoiminnaksi: kehitystyön keskiössä mm. logistiikkaratkaisut sekä digitaalinen markkinointi ja analytiikka 
  • Isot digitalisaatiohankkeet, jotka koostuvat useista integraatioista ja järjestelmäarkkitehtuurin suunnittelusta 
  • Maksutapojen kehittäminen kuluttajaystävällisempään suuntaan, mm. mobiilimaksaminen ja One-Click Payment 
  • Laajat omnichannel-verkkokaupat, joissa digitaalinen liiketoiminta perustetaan alusta asti tai sitä kehitetään kannattavammaksi kivijalkakauppa huomioiden 

 

Kustomoitua laatua

100 % asiakastyytyväisyys

Olemme tottuneet ylittämään asiakkaidemme odotukset jokaisessa projektissa. Emme tarjoa bulkkipalveluita, vaan otamme vastaan asiakasyritystemme liiketoiminnalliset haasteet ja luomme juuri niihin vastaavat ratkaisut. Pidämme huolta siitä, että pysymme sovitussa aikataulussa ja pääsemme tavoitteisiin ketterästi. 

 

Verifone
St1
Särkanniemi verkkokauppa
Schenker
Postnord